DEN SPÆDE START

Posted By: Pia Bojer In: BLOG Comment: 1 favorite Hit: 4190

Det er med en anelse dirren i fingrene, at de stryger over tastaturet, for at danne ordene til det, der skal blive mit første blogindlæg. Men det gør det lidt nemmere, når en afstemning i min story har vist, at der faktisk interesse for det. Tak til jer!

At formidle om mig selv, mine tanker om mit univers, firma, bæredygtighed, farver, strik og hvad det gør ved mig - og måske kan bruges til hos andre -  har luret i tankerne længe. Jeg har både tænkt, om det skulle laves som en podcast (Vlog - hedder det vel egentlig, når det er i videoform på YouTube), som blog eller måske blot som små indslag på IG TV ( IG TV er en ekstra kanal man kan tilknytte sin Instagram profil og lave små videoer i højformat. Formatet lægger op til simple videoer, som kræver lidt mindre teknisk arbejde at producere). Det ene behøver jo ikke at udelukke det andet, så bloggen startes nu, samtidig med at jeg starter med at lave små indslag på IG TV. 

Jeg bruger meget af min (især strikke-) tid på at reflektere og samle viden og værktøjer til selvudvikling (Jeg lytter til podcasts og lydbøger). Strik er for mig kilden til meget selvransagelse, både i form af de udfordringer jeg møder ved at starte et firma, men også ved at se på de mekanismer, der ligger til grund for, hvad jeg designer/vælger at strikke, og ikke mindst hvilke farver jeg vælger. Det er ikke alle farver, der dur på alle dage, og jeg kan godt lide at dykke ned i og blive klogere på, hvorfor det er sådan.

Der rumsterer også mange tanker omkring bæredygtighed, der kræver lidt flere ord, end hvad min informationsside i min webshop kan udtrykke. Vores tanker om bæredygtighed er forskellige, og mine valg og tilvalg er anderledes end andres, og det er måske også interessant at fortælle mere om mine bevæggrunde og overvejelser. Der florerer mange produkter, der bliver betegnet som bæredygtige, og som også er det ud fra forskellige betragtninger, og det er vigtigt at vide, om man er enig i de synspunkter. Jeg er ikke typisk i mine overvejelser, og måske det kunne være interessant for andre at høre mere om min krøllede hjernes konklusioner, eller måske det endda kunne blive en interessant dialog. 

Sidst, men ikke mindst, synes jeg også at det er spændende at give grundigere beskrivelser af de forskellige garntyper, jeg har, og de designs jeg laver. Det kan være de skøreste ting, der sætter gang i en process, der ender ud i en farve eller et design, og det kan være sjovt at få hele fortællingen med.

Hvis du er med så langt til, så velkommen til! Jeg håber det er et spændende univers at følge med i, og giv endelig en kommentar, hvis der er noget, der falder dig ind. Hvis der er noget, du synes, jeg skal fortælle mere om, så er du også mere end velkommen til også at komme med de ønsker.

God fornøjelse i KAOS universet.
De allerbedste tanker,
Pia

Photo by Dom J from Pexels

Comments

Created On fredag, januar 17, 2020 Posted By Lone Skovborg Comment Link
Det her lyder så spændende og glæder mig til at læse med her

Leave your comment

Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December