KAOS YARN ønsker at inspirere dig til selvforkælelse og farvemod - med god samvittighed

    

VELKOMMEN TIL KAOS YARN

Jeg er Pia Bojer Larsen og står bag KAOS. KAOS YARN er grundlagt i 2017 med et fokus på bæredygtighed og strålende, modeskarpe farver.

Navnet KAOS, bliver jeg tit spurgt til. Det er et navn, der har fulgt mig i mange år på sociale medier, og det er for mig et udtryk for at omfavne det uperfekte. Det er i KAOS at nye og ofte de bedste idéer opstår, og der vi bliver klogere på os selv. Det betyder ikke at kaos skal herske, men det er ufravigeligt en del af at skabe harmoni og balance. Blandingen af dansk og engelsk er valgt udfra et ønske om at skabe blikfang og  ud fra visuelle kvaliteter.

EXPLORE YOUR COLORFUL NATURE

Min vision er at inspirere dig til farvemod og til at udforske, hvad farver kan gøre for dit humør og velbefindende - med god samvittighed.

Jeg har skabt et garn af høj kvalitet og blødhed, med økologi sat i højsædet. Farveuniverset er udviklet ikke kun ud fra modebilledet, men også med fokus på hvordan farverne påvirker vores følelser og humør.

Ved at bruge farvernes sprog kan vi udtrykke og opløfte os selv. Paletten viser en bred vifte af menneskelige karaktertræk, du kan gå på opdagelse i, så du kan finde dit naturlige farverige udtryk.

VIL DU HØRE MERE?

Du kan følge med på de sociale medier og nyhedsbrevet KAOS INSIDE, hvis du gerne vil have en masse viden om, hvad farver kan gøre for dig og modtage spændende viden om garn og strik - og også følge lidt med bag kulissen. 

Tusind tak for din interesse  og rigtig god fornøjelse i mit KAOS univers

Pia