EXPLORE YOUR COLORFUL NATURE

Visionen bag KAOS YARN er at inspirere dig til at bruge farver til at løfte dit humør og give dig mod til at udtrykke dig selv med farver. Farverne i paletten er navngivet efter deres farvepsykologiske egenskaber og paletten spænder fra dæmpede og rolige naturtoner til de meget strålende og stærke farver. Brug dem alene eller bland dem på kryds og tværs, som det passer til dit humør og din personlighed.

ØKOLOGI OG BÆREDYGTIGHED

KAOS YARN er produceret af naturlige fibre af høj kvalitet, som er biologisk nedbrydelige og meget behagelige at have på. Alle fibre kommer fra etisk forsvarlige produktioner, både i forhold til dyrevelfærd og miljø og er derfor heller ikke SuperWash-behandlet. Det familieejede spinderi i Peru, er Fairtrade certificeret, som er en garanti for gode arbejdsforhold for medarbejderne. Der farves efter europæiske retningslinjer for uskadelig kemi og miljøhensyn.

Tryksagerne er trykt i Danmark på et svanemærket trykkeri og alt papir er FSC mærket. Fragtemballagen kan være genbrugt og er udvalgt, så forsendelserne fylder mindst muligt i fragtbilen.

ORGANIC SOFT MERINO

Soft Merino er spundet af 100% certificeret økologisk, mulesingfri merino, der med sin blødhed egner sig til alt fra sjaler til babytøj. Strikkes på pind 2,5 - 4 mm. 50 g/225 m

ORGANIC BRUSHED ALPACA

Brushed Alpaca er spundet af 100% certificeret økologisk alpaca uld i en blanding af Baby Alpaca og blød Suri Alpaca. Den kan strikkes enten alene, dobbelt eller som følgetråd i alle projekter, hvor du ønsker et blød og bæredygtigt børstet garn. Strikkes på pind 3-4 mm. 25 g/225 m

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password