Pas godt på dit strik!

KAOS YARN er lavet af 100% certificeret økologiske fibre. De ubehandlede fibre er gode til at isolere og lede fugt væk fra kroppen, og optager meget lidt lugt. En nem og bæredygtig måde at opfriske dit strik er at hænge det udenfor i skyggen, gerne når vejret er lidt fugtigt. Alternativt kan du hænge det op på badeværelset mens du er i bad. Den meget skånsomme opfriskning sikrer mindre slid på dit strik, og dermed holder det længere. 

VASK

Dit færdige strik kommer først rigtig til sin form, når det er blevet vasket. Derefter behøver du kun vaske det, når der er kommet pletter. Det tåler skånsom håndvask eller maskinvask på uldprogram med uldvaskemiddel. Test for en sikkerheds skyld din maskine, ved at vaske en strikkeprøve, inden du vasker dit færdige strik. Strik må ikke vrides fri for vand, men må rigtig gerne centrifugeres.

Vasker du flerfarvestrik med stor farvekontrast, kan du med fordel tilsætte en smule eddike til vandet for at undgå eventuelt farvesammenløb.

BLOK

Efter vask skal dit strik strækkes forsigtig i form og tørre fladt - enten på et håndklæde eller på et skumunderlag fæstnet med nåle, for at fremhæve formen. Det er især godt til sjaler og tæpper med mønsterstrik.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password