Pas godt på dit strik!


KAOS YARN er lavet af 100% naturlige fibre. De ubehandlede fibre er gode til at isolere og lede fugt væk fra kroppen, og optager meget lidt lugt. En nem og bæredygtig måde at opfriske dit strik er at hænge det udenfor i skyggen, gerne når vejret er lidt fugtigt. Alternativt kan du hænge det op på badeværelset mens du er i bad. Den meget skånsomme opfriskning sikrer mindre slid på dit strik, og dermed holder det længere. 

VASK

Dit færdige strik kommer først rigtig til sin form, når det er blevet vasket. Derefter behøver du kun vaske det, når der er kommet pletter. Det tåler skånsom håndvask, ved at ligge kort i blød i køligt vand med uldvaskemiddel og derefter skylles ved at ligge kort i blød i rent køligt vand. Strik må ikke vrides, men i stedet klemmes fri for vand evt. i et håndklæde. 

Vasker du flerfarvestrik med stor farvekontrast, kan du med fordel tilsætte en smule eddike til vandet for at undgå eventuelt farvesammenløb.

Efter vask skal dit strik strækkes forsigtig i form og tørre fladt på et håndklæde. Det er især er godt til sjaler, tørklæder og tæpper at tørre på et skumunderlag fæstnet med nåle, der sikrer at formen træder flot frem og det giver også et ekstra flot fald.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password