VELKOMMEN TIL KAOS YARN

Ved handel på denne hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser. KAOS YARN er grossist af økologisk garn og en webshop for private med salg af garn og tilbehør.  

www.kaosyarn.dk/www.kaosyarn.com

KAOS YARN
Blaabærvej 14
9631 Gedsted
CVR-nr. 38770888

BETALING

Vi modtager betaling med  VISA, MasterCard, MobilePay og PayPal

BETALING LEVERINGSTID

Varer på lager bliver afsendt inden for 1-4 hverdage efter ordreafgivelse. Leveringstiden er derefter tiden for det valgte fragtfirma.

LEVERING OG PRISER

Vi leverer varerne med Post Danmark, DAO og GLS.
We ship world wide with GLS and PostNord

LEVERING I DANMARK:                          fra 39,-
LEVERING UDEN FOR DANMARK:           75,-

Ved ordrer over 699,- er fragten gratis i DK til pakkeshop og reduceret til udlandet!

FORTRYDELSESRET

Du har ret til at fortryde et køb uden begrundelse inden for 14 dage.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse.
Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.
Hvis varen er åbnet eller eller taget i brug og ikke fremstår som ny frafalder fortrydelsesretten

RETURNERING VED FORTRYDELSE

Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder på e-mail (kaosyarn@kaosyarn.dk) inden fristens udløb på 14 dage. Informér om ORDRE REFERENCE, email benyttet til ordren og hvilke varer, der ønskes returneret.

VAREN RETURNERES TIL: 

KAOS YARN
BLAABÆRVEJ 14
9631 GEDSTED

Du skal selv betale for returnering af varen, og har ansvar at den pakkes forsvarligt.
Returnering kan ikke ske ved at afvise pakken. Ved mangel på afhentning af pakken i pakkeshop og den tilbages til KAOS YARN pålægges et tilbagesendelsesgebyr på 45,-

TILBAGEBETALING

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

REKLAMATION

Dit køb er omfattet af købeloven. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 

Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet ved at henvende dig til os på e-mail kaosyarn@kaosyarn.dk
Din varer returneres som ved fortrydelse, dog efter aftale med os, så vi kan sørge for klare betalingen af returfragt.

PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, e-mailadresse og evt. tlf.nr.

Vi registrerer og videregiver de ovennævnte personoplysninger til vores samarbejdspartnere, for at kunne levere varen til dig. Vores samarbejdspartnere omfatter DAO, PostNord,GLS, VISA, MasterCard, MobilePay og PayPal.

Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i minimum 5 år fra udgangen af det pågældende regnskabsår. Oplysningerne gemmes, jf. bogføringslovens § 10. Har du oprettet et login til at kunne foretage selvbetjening hos os, vil dine personlige oplysninger samt ordreinformationer dog ikke blive slettet, med mindre du beder os herom. Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

COOKIES

Vi anvender cookies til at forbedre din oplevelse på siden.
Ved brug af www.kaosyarn.dk / www.kaosyarn.com accepterer du denne brug

Opdateret 14. December 2021New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password