ZEALOUS

zealousGrøn blandes af gul og blå og får kvaliteter som liv, sundhed, vitalitet, fællesskab, natur og vækst. Grøn er optimistisk og håbefuld og i denne friske farve er der masser af engagement i sociale relationer.

ZEALOUS engagerer sig i fællesskabet, og møder alle mennesker med en åbent sind.

Du er den sprudlende type, der engagerer dig i andre mennesker og sager, du finder vigtige og sympatiske. og hvor du kan gøre noget for fællesskabet.

I din stræben efter at have balance i dit liv, og forstår du med dit fremragende overblik at prioritere din tid og dine opgaver, så du ikke brænder dit lys i begge ender.

Det er vigtig for dig at give et ærligt og autentisk indtryk. Du mestrer smalltalk, men er heller ikke bange for at give plads til de sværere samtaler, og alle føler sig set og godt tilpas i dit selskab.

Hvis du IKKE kan lide ZEALOUS, er du måske typen, der holder dig for dig selv.

Vi skal ikke alle kunne lide de samme farver, men de budskaber farverne kommer med, kan vi alle bruge. Her lærer vi at have tillid til at dit næste møde med et nyt menneske, sagtens kan blive til et uventet venskab.

Hvis du gerne være mere ZEALOUS, vil gul (CONFIDENT), orange (COURAGEOUS) og pink (CHARISMATIC), også give forskellige bud på socialt engagement. Lysegrøn (VIVACIOUS) har samme energiske stemning men er mere let og legende.

____

Tak fordi du hopper med i mit farveunivers. Beskrivelserne er tænkt som katalysator til refleksion og til at mærke efter, hvad du selv synes, du kan bruge farverne til. Måske er det i strikketøjet, måske er det ikke. Uanset hvad, håber jeg det inspirerer dig til at udforske dit eget farveunivers.

Rigtig god fornøjelse,

Pia

Relaterede Tags

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password