SPARKLING

sparklingOrange er et mix af gul og rød og bliver til kvaliteter som mod, innovation, kommunikation og fokus på fællesskab og nydelse, og i den lyse udgave får den lethed og naivitet.

SPARKLING har en særlig evne til at stable en spontan fest på benene - selvfølgelig med bobler.

Du er den spontane type, der elsker at kaste sig ud i nye eventyr og projekter, og har en ukuelig tro på, at alting nok skal gå.

Du er målrettet, men foretrækker en hurtig vej i mål, så du kan få belønning for dine strabadser. Det bedste du ved, er at lave en spontan aftale med venner eller naboer til en hyggelig og afslappet aften med bobler og grin.

Du har et enestående nærvær, er meget imødekommende og har et særligt talent for at at opbygge fællesskaber. Alle elsker dit selskab, og du forstår at skabe en afslappet stemning og smitte andre med dit høje energiniveau.

Hvis du IKKE kan lide SPARKLING, er du måske den mere stille og introverte type, som synes, det er rart med struktur og planlægning.

Vi skal ikke alle kunne lide de samme farver, men de budskaber farverne kommer med, kan vi alle bruge. Her kan vi lære at omfavne spontanitet og have fokus på nydelse i de nære relationer med masser af grin.

Hvis du gerne vil være mere SPARKLING, vil orange (COURAGEOUS) give fuld knald på eventyrlyst, virkekraft og fællesskabet. Lys koral (CHARMING), lys pink (GENTLE) og lys violet (SPIRITUAL) har også fokus på fællesskab og at give omsorg til dem, man holder af. Lys grøn (VIVACIOUS) og frisk grøn (ZEALOUS) har også et højt aktitetsniveau og fokus på fællesskaber.

___

Tak fordi du hopper med i mit farveunivers. Beskrivelserne er tænkt som katalysator til refleksion og til at mærke efter, hvad du selv synes, du kan bruge farverne til. Måske er det i strikketøjet, måske er det ikke. Uanset hvad, håber jeg det inspirerer dig til at udforske dit eget farveunivers.

Rigtig god fornøjelse,

Pia

Relaterede Tags

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password