SINCERE

sincereDenne gråblå farve har kvaliteter fra både grå og blå. Harmoni, balance, introversion og loyalitet får her også et præg af integritet, ærlighed og pertentlighed og den fremstår robust.

SINCERE har en rolig og robust styrke og er meget troværdig.

Du er typen, der kan lide orden i tingene. Det giver ro og balance at alt har en plads, og at der er gode rutiner. Du tænker meget over at finde optimale løsninger, og du er heller ikke bange for at tage fat, for at føre dem ud i livet.

Der ligger en stor omsorg bag ordentligheden, for det giver ro og tid til nærvær og samvær, når der ikke er noget, der forstyrrer.

Du er god til at se tingene fra alles perspektiv, og du ændrer gerne i dine systemer, hvis det er til alles bedste. Folk holder af din ærlighed, men du siger kun din mening, hvis du bliver spurgt, og hvis nogen har brug for hjælp, træder du altid til.

Hvis du IKKE kan lide SINCERE, er du måske typen, der har mange bolde i luften eller tager mange konflikter.

Vi skal ikke alle kunne lide de samme farver, men de budskaber farverne kommer med, kan vi alle bruge. Her kan vi lære at finde rolig og robust indre styrke, så vi bliver troværdige og viser ansvar.

Hvis du gerne vil være mere SINCERE, vil grå (FAIR) og den mørkere blå (ENIGMATIC) begge give ansvarsfølelse og vise hensyn. Beige (NOSTALGIC) har samme ro og ordentlighed. Alle blå farver (ELECTRIC, ENIGMATIC, KIND, BRILLIANT) tager ansvar i sine relationer.

___

Tak fordi du hopper med i mit farveunivers. Beskrivelserne er tænkt som katalysator til refleksion og til at mærke efter, hvad du selv synes, du kan bruge farverne til. Måske er det i strikketøjet, måske er det ikke. Uanset hvad, håber jeg det inspirerer dig til at udforske dit eget farveunivers.

Rigtig god fornøjelse,

Pia

Relaterede Tags

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password