MYSTERIOUS

mysteriousSort er fravær af lys, men kan skabes af alle farver, når vi maler. Spændet over alt eller intet skaber dybde og visdom. Den udstråler autoritet, seriøsitet, magt, ære og mystik og kan bruges som et skjold mod omverdenen.

MYSTERIOUS tager sig selv seriøst og kræver den respekt, de naturligt fortjener.

Du er typen, der kan lide at have overblik og kontrol over dig selv og dit eget liv.

Du dykker ind i dit indre mørke og for at blive klogere på dig selv, men du er meget privat og deler ikke din indre verden med hvem som helst. Du kan lide at provokere med dine intense idéer og visioner, som ofte har et kunstnerisk udtryk.

Du fremstår konventionel og seriøs, men har også en sexet udstråling, der emmer intenst af mystik og magt. Dette spændingsfelt kan virke intimiderende men er samtidig stærkt dragende. Alle tager dig seriøst og lytter, når du taler, og du har nemt ved at opnå andres respekt.

Hvis du IKKE kan lide MYSTERIOUS, er du nok meget optimistisk og kan lide at holde tonen let og glad.

Vi skal ikke alle kunne lide de samme farver, men de budskaber farverne kommer med, kan vi alle bruge. Her kan vi lære at tage os selv seriøst og udvise respekt for os selv, så andre gør det samme.

Hvis du gerne vil være mere MYSTERIOUS, vil marineblå (ENIGMATIC) give samme seriøsitet og respekt. Violet (DIVINE) og lilla (MAGNETIC) deler en aura af mystik og mod til at dykke dybt i følelserne. Turkisgrøn /jade (INTUITIVE) tør også udforske sit indre mørke.

___

Tak fordi du hopper med i mit farveunivers. Beskrivelserne er tænkt som katalysator til refleksion og til at mærke efter, hvad du selv synes, du kan bruge farverne til. Måske er det i strikketøjet, måske er det ikke. Uanset hvad, håber jeg det inspirerer dig til at udforske dit eget farveunivers.

Rigtig god fornøjelse,

Pia

Relaterede Tags

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password