KIND

kind

Denne blå har stemninger af loyalitet, logisk sans og ro. Den lyse udgave giver et lidt mere ekstrovert udtryk, og fokus på folk omkring sig.

KIND hjælper os til at vise hensyn og giver fantastisk service.

Du er typen, der tænker logisk og kan lide at komme frem til rationelle løsninger.

Du har stor forståelse for andres måder at se tingene på og forstår at skabe trygge rammer og du gør dig exceptionel i jobs, hvor det er vigtigt med et højt serviceniveau.

Din positive og hensynsfulde fremtræden er tillidsvækkende, og du er en loyal ven, som altid gerne vil hjælpe. Dine venner vælger du dog med omhu, for din ansvarsfølelse pålægger dig at sørge for, at der er tid og overskud til dem alle.

Hvis du IKKE kan lide KIND, er du måske typen, der har gang i mange projekter, ses med mange forskellige mennesker og synes at ansvar lyder lidt kedeligt.

Vi skal ikke alle kunne lide de samme farver, men de budskaber farverne kommer med, kan vi alle bruge. Her kan vi lære at være rationelle, at vise hensyn og tage ansvar i vores relationer

Hvis du gerne vil være mere KIND, vil grå (FAIR) kunne se tingene fra alles synsvinkel. Turkisgrøn/jade (INTUITIVE) har fokus på fordybelse. Alle blå farver (ELECTRIC, ENIGMATIC, SINCERE, BRILLIANT) tager ansvar i sine relationer.

___

Tak fordi du hopper med i mit farveunivers. Beskrivelserne er tænkt som katalysator til refleksion og til at mærke efter, hvad du selv synes, du kan bruge farverne til. Måske er det i strikketøjet, måske er det ikke. Uanset hvad, håber jeg det inspirerer dig til at udforske dit eget farveunivers.

Rigtig god fornøjelse,

Pia

Relaterede Tags

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password