I'M VIVACIOUS

Grøn symboliserer liv, sundhed, vitalitet, fællesskab, natur og vækst. Grøn er optimistisk og håbefuld i sig selv, og når den lysnes bliver den sprudlende.

VIVACIOUS kan give dig en vitaminindsprøjtning af ny energi og udadvendthed.

Du er positiv og engagerer dig i andre mennesker og sager du finder vigtige og sympatiske. Du kommer langt med din sprudlende energi, og du er vigtig for de mennesker, du har omkring dig. Det er rart for dig, når der er balance i dit liv - du forstår at prioritere din tid og dine opgaver og uddelegerer det du kan, så du ikke brænder dit lys i begge ender.

Du vil gerne give andre et godt indtryk af dig, men det også vigtigt for dig, at billedet er retvisende og autentisk. Balancen i at kunne smalltalk’e for at få andre mennesker til at føle sig godt tilpas, samtidig med at du altid er ærlig, forstår du at mestre, og du fremstår aldrig overfladisk.

Hvis du IKKE kan lide VIVACIOUS, er du måske typen, der holder dig for dig selv? Du kan lægge mærke til, om du måske kommer til at forvente det værste i mødet med nye mennesker, og måske holder det dig fra at få nye positive bekendtskaber?

Vi skal ikke alle kunne lide de samme farver, men de budskaber som farverne kommer med, kan vi alle bruge, og det er sjovt at lege lidt med, hvordan vi  får mere af den energi med os.

Hvis du gerne vil være mere VIVACIOUS, kan du også lege lidt med en mere satureret grøn for at få mere tyngde i stemningen. Orange har nogle af de samme sociale egenskaber og gul har optimisme.

Tak fordi du hopper med i mit farveunivers, jeg håber det sætter refleksioner i gang, som kan gøre dig klogere på dig selv.

De bedste hilsner,

Pia

Relaterede Tags

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password