I'M SPIRITUAL

1000838.jpg
Lys lilla har af de samme kvaliteter som den mørkelilla, men her får de et meget blødere udtryk - næsten luftigt. Lilla har energi fra både rød og blå som er modsatrettede og blandingen giver sine egne kvaliteter: en kraftfuld energi af visdom, spiritualitet, kreativitet og luksus. Farven giver lyst til refleksion men på et højt abstrakt og spirituelt plan. Det er store følelser og værdier der udtrykkes her, men i den lyse udgave er mere flygtige, og der tages højre grad højde for andres meninger.

SPIRITUAL hjælper dig til at drømme og udvider din horisont til at stole mere på, hvad du mærker.

Som SPIRITUAL er du lidt af en drømmer og lader nemt dine tanker flyve mod næsten utopiske forestillinger, som bringer dig en stor meditativ ro og glæde. Du reflekterer over de store spørgsmål i livet, men der er ofte en tilbageskuende tilgang til dem. Du er følsom, sentimental og dine øjne ser med et særligt filter, der tryller livets ubehageligheder om til skønhed.

Du søger hele tiden at forskønne din tilværelse og omgivelser, for du kan være perfektionistisk og har en stærk sans for æstetik med et feminint udtryk. Gode manerer og høflighed er vigtige dyder for dig, og du giver mange komplimenter - hvis de er velfortjente. Hvis en partner skal gøre kur til dig, så skal der skrues op for romantikken - masser af blomster, stearinlys og nærværende forkælelse, er vejen til dit hjerte.

Hvis du IKKE kan lide SPIRITUAL, er du måske en “no bullshit”-type. Se på alle områder af dit liv, og vurder om rationalet udelukker dig fra at føle dagligdags magi i livets små tilfældigheder.

Vi skal ikke alle kunne lide de samme farver, men de budskaber som farverne kommer med, kan vi alle bruge, og det er sjovt at lege lidt med, hvordan vi  får mere af den energi med os.


Hvis du gerne vil være mere SPIRITUAL, kan du også lege lidt med mørkere udgaver for at få mere kraft i energien, eller vælge dæmpede udgaver, for at få mere realitet ind i de flyvske energier. Hvis du ønsker feminine energier kan lyserøde farver give samme udtryk. Jadegrøn og mørk turkise farve deler mange af de samme intuitive og introspektive værdier.

___

Tak fordi du hopper med i mit farveunivers, jeg håber det sætter refleksioner i gang, som kan gøre dig klogere på dig selv.

De bedste hilsner,

Pia

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password