I'M PASSIONATE

Rød er en primærfarve og har egenskaber som passion, mod, provokation, aggression, styrke, magt og succes - og ikke mindst kærlighed med stort K. Rød får pulsen til at stige og gør dig parat til at møde udfordringer med selvsikkerhed.

PASSIONATE kan hjælpe dig med at træde i karakter og udfylde dit fulde potentiale.

Som PASSIONATE har du mod og energi til at fuldføre alle de ting, du sætter dig for. Du er den fødte leder, du har stor sympati for andre mennesker og din energi smitter og giver andre kraft og mod. Eventyrlyst driver dig på evig jagt efter nye udfordringer og rutineprægede opgaver keder dig enormt, og din tålmodighed rækker derfor kun kort. Seksuel udstråling og drive er dit mellemnavn.

Du kan lide at provokere og ryste buret i alle sammenhænge - du ved, hvad du vil, og du vil ikke stille dig tilfreds med mindre. Hvis du er utilfreds, så lider du sjældent i stilhed, men du gør også noget ved problemerne og er hurtigt videre.

Hvis du IKKE kan lide PASSIONATE, kan det være energien er for overvældende og aggressiv for dig. Måske ønsker du at forfølge en større mening med liver, men tøver med at involvere dig.

Vi skal ikke alle kunne lide de samme farver, men de budskaber som farverne kommer med, kan vi alle bruge, og det er sjovt at lege lidt med, hvordan vi  får mere af den energi med os.

Hvis du gerne vil være mere PASSIONATE, kan du lege lidt med en mørkere udgave, eller se på Pink og Orange, som også har mod og styrke som deres egenskaber.

____

Tak fordi du hopper med i mit farveunivers, jeg håber det sætter refleksioner i gang, som kan gøre dig klogere på dig selv.

De bedste hilsner,

Pia

Relaterede Tags

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password