I'M NOSTALGIC

Beige er en lys udgave af brun, der har kvaliteter som varme, seriøsitet, kvalitetsbevidsthed, autencitet, stabilitet, loyalitet og jordbundethed og fokus på praktik og natur. I den lyse beige er det en lettere stemning, der har fokus på balance og klassiske værdier.

NOSTALGIC kan hjælpe dig med at finde ro og få struktur i dit liv. Det kan give bedre plads til store armbevægelser, når der er styr på forpligtelserne først.

Du er typen, der er rolig, ærlig og nede på jorden og du kan lide klassiske dyder og værdier. Rutiner er en vigtig del af dit liv, og det giver dig tryghed at du har styr på planlægning af praktiske gøremål, og det er rart at tingene foregår, som de plejer. Du kan lide at omgive dig med ting, der har en historie, og gerne fra flere generationer, for det føles trygt og rart at mærke tidligere tiders fortælling.

Din ærlighed og styr på sagerne får andre mennesker til at føle tryg hos dig. Det er vigtigt for dig, at andre kan lide dig og din fremtoning, og du kan lide at klæde dig klassisk og elegant, så du fremstår ordentlig og kvalitetsbevidst.

Hvis du IKKE kan lide NOSTALGIC, har du højst sandsynligt fuld fart på i dit liv, og elsker spontanitet. Du kan mærke efter, om din spontanitet kan give dig for mange bolde i luften og til at miste overblikket. Hvis du skaber struktur og vaner omkring de lidt kedelige ting i hverdagen, kan der frigives energi til alt det sjove.

Vi skal ikke alle kunne lide de samme farver, men de budskaber som farverne kommer med, kan vi alle bruge, og det er sjovt at lege lidt med, hvordan vi  får mere af den energi med os.

Hvis du gerne vil være mere NOSTALGIC, kan du også lege lidt med beige eller naturhvid eller de dæmpede udgaver af din yndlingsfarver. De dæmpede udgaver af farver nærmer sig brunlige toner og giver dermed lidt mere af den energi.

____

Tak fordi du hopper med i mit farveunivers, jeg håber det sætter refleksioner i gang, som kan gøre dig klogere på dig selv.


De bedste hilsner,

Pia


   
  

Tags: nostalgic
søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password