HVAD HANDLER BLOGGEN OM?

Posted By: Pia Bojer In: BLOG Kommentar: 1 favorite Hit: 4766

Bloggen her er din mulighed for at blive klogere på farvernes univers. Du får mulighed for læse mere tanken bag de forskellige strikdesigns og få en dybere indblik i tankerne bag mit firma, bæredygtighed, farver, strik og måske meget mere.

Jeg bruger meget af min (især strikke-) tid på at reflektere og samle viden og værktøjer til selvudvikling (Jeg lytter til podcasts og lydbøger). Strik er for mig kilden til meget selvransagelse, både i form af de udfordringer jeg møder ved at starte og drive et firma, men også ved at se på de mekanismer, der ligger til grund for, hvad jeg designer, og ikke mindst hvilke farver, jeg vælger. Det er ikke alle farver, der dur på alle dage, og jeg kan godt lide at dykke ned i og blive klogere på, hvorfor det er sådan.


Jeg håber, du vil finde inspiration i mine skriverier, og du er mere en velkommen til at give en kommentar, hvis du har indspark eller eller input til emner, du gerne vil høre mere om. 

Hvis du gerne vil holde dig opdateret om disse opslag, så tilmeld dig evt. mit nyhedsbrev, hvor jeg sender samme indhold ud. Nyhedsbrevet kommer ikke ofte, holder fokus på farver og designs og er ikke hyppige mails med salgindhold - blot en service, så du kan få dit indhold, som du foretrækker. Du kan afmelde dig når som helst.

De bedste hilsner,
Pia


God fornøjelse i KAOS universet.
De allerbedste tanker,
Pia

I Samme Kategori

Relaterede Tags

Comments

Created On fredag, januar 17, 2020 Posted By Lone Skovborg Comment Link
Det her lyder så spændende og glæder mig til at læse med her

Leave your comment

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September October November December