HVAD HANDLER BLOGGEN OM?

Bloggen her er din mulighed for at blive klogere på farvernes univers. Du får mulighed for læse mere tanken bag de forskellige strikdesigns og få en dybere indblik i tankerne bag mit firma, bæredygtighed, farver, strik og måske meget mere.

Jeg bruger meget af min (især strikke-) tid på at reflektere og samle viden og værktøjer til selvudvikling (Jeg lytter til podcasts og lydbøger). Strik er for mig kilden til meget selvransagelse, både i form af de udfordringer jeg møder ved at starte og drive et firma, men også ved at se på de mekanismer, der ligger til grund for, hvad jeg designer, og ikke mindst hvilke farver, jeg vælger. Det er ikke alle farver, der dur på alle dage, og jeg kan godt lide at dykke ned i og blive klogere på, hvorfor det er sådan.


Jeg håber, du vil finde inspiration i farverne. 

De bedste hilsner,
Pia

Relaterede Tags

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password