GENEROUS

generousGrøn symboliserer liv, sundhed, vitalitet, fællesskab, natur og vækst. Grøn har også ambition, strategi og generøsitet især i de mørkere udgaver. Denne varme udgave med brune toner giver jordbundethed og fokus på generøsitet.

GENEROUS er generøs med dit nærvær, både i livets opture og nedture.

Du er typen, der har en særlig forbindelse med naturen. Dens ukuelige generøsitet, passer rigtig godt med de værdier, du står for, som du viser ved at engagere dig i fællesskaber - gerne hvor du kan se, dit arbejde har en langtidseffekt.

Du fokuserer altid på at forbedre en situation og ikke på, hvad der er gået galt.

Du giver et ærligt og autentisk indtryk og forstår at sætte dig ind i andre mennesker og deres situation. Derfor vinder du også nemt deres tillid og bliver en loyal ven, der generøst deler ud af din visdom.

Hvis du IKKE kan lide GENEROUS, kan du måske godt lide en let og uforpligtende stemning.

Vi skal ikke alle kunne lide de samme farver, men de budskaber farverne kommer med, kan vi alle bruge. Her kan vi lære at vi skaber de stærkeste venskaber, når vi er generøse med vores tid og engagement, også når livet er svært.

Hvis du gerne vil være mere GENEROUS, vil grøn (ZEALOUS), give engagement i fællesskabet. Brun (GENUINE) eller gylden (FORTUNATE) har også generøsitet og autencitet. Alle blå farver (ELECTRIC, ENIGMATIC, SINCERE, BRILLIANT, KIND) tager ansvar i sine relationer.

___

Tak fordi du hopper med i mit farveunivers. Beskrivelserne er tænkt som katalysator til refleksion og til at mærke efter, hvad du selv synes, du kan bruge farverne til. Måske er det i strikketøjet, måske er det ikke. Uanset hvad, håber jeg det inspirerer dig til at udforske dit eget farveunivers.

Rigtig god fornøjelse,

Pia

Relaterede Tags

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password