FORTUNATE

fortunateGul symboliserer optimisme, glæde, kreativitet og indsigt. Tonet i guld er optimismen ikke naiv. Der skal kæmpes for at nå i mål - og vinderen får guld.

FORTUNATE arbejder hårdt i jagten på sine drømme og har altid succes med at nå sine mål.

Du er typen, der er optimistisk men ikke naiv over for livets realiteter - alt er ikke positivt, men man kan kæmpe for at skabe sin egen lykke.

Din rastløse natur får dig langt, og du er ihærdig i dine bestræbelser for at opnå velstand og velvære. Vejen til succes er hård, men dit hårde arbejde giver dig visdom og et ukueligt selvværd.

Din stil er ekstravagant men elegant. Du pynter dig gerne, men kun for din egen skyld, dog er du med din succes ofte en stor inspiration for andre.

Hvis du IKKE kan lide FORTUNATE, er du højst sandsynligt typen, der der har fokus på at gøre tingene rigtigt, at følge regler og procedurer og spare, hvor der spares kan.

Vi skal ikke alle kunne lide de samme farver, men de budskaber farverne kommer med, kan vi alle bruge. Her kan vi lære at arbejde for at nå vores mål og tillade os selv mere extravagance og god kvalitet.

Hvis du gerne vil være mere FORTUNATE, vil den rene gule (CONFIDENT) give kraft på selvtilliden. Den brændte orange (GLAMOROUS), har samme fokus på kvalitet. Den mosgrønne (GENEROUS) har også fokus på økonomisk strategi.

___

Tak fordi du hopper med i mit farveunivers. Beskrivelserne er tænkt som katalysator til refleksion og til at mærke efter, hvad du selv synes, du kan bruge farverne til. Måske er det i strikketøjet, måske er det ikke. Uanset hvad, håber jeg det inspirerer dig til at udforske dit eget farveunivers.

Rigtig god fornøjelse,

Pia

Relaterede Tags

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password