Er du SPIRITUAL?

Posted By: Pia Bojer Larsen In: FARVER Kommentar: 0 favorite Hit: 58

Kalder SPIRITUAL på dig? Hvis du ikke helt tør den, kan det være fordi, det føles skræmmende at give sig hen til noget, der føles større end sig selv.

SPIRITUAL
Denne farve deler mange af de samme kvaliteter som den mørkelilla, men her får de et meget blødere udtryk - næsten luftig. Lilla har energi fra både rød og blå som er modsatrettede og blandingen giver sine egne kvaliteter: en kraftfuld energi af visdom, spiritualitet, kreativitet og luksus. Farven giver lyst til refleksion men på et højt abstrakt og spirituelt plan. Det er store følelser og værdier der udtrykkes her, men i den lyse udgave får de en let energi. Udtrykket er mindre insisterende og mere legende og søgende. Der bliver i højere grad plads til input udefra.

Som SPIRITUAL er du lidt af en drømmer og lader nemt dine tanker flyve mod næsten utopiske forestillinger, som bringer dig en stor meditativ ro og glæde. Du reflekterer over de store spørgsmål i livet, men der er ofte en tilbageskuende tilgang til dem. Du er følsom, sentimental og dine øjne ser med et særligt filter, der tryller livets ubehageligheder om til skønhed, som har du direkte kontakt til noget, der er større end os allesammen.

Du søger hele tiden at forskønne din tilværelse og omgivelser, for du kan være perfektionistisk og har en stærk sans for æstetik med et feminint udtryk. Gode manerer og høflighed er vigtige dyder for dig, og du giver mange komplimenter - hvis de er velfortjente. Hvis en partner skal gøre kur til dig, så skal der skrues op for romantikken - masser af blomster, stearinlys og nærværende forkælelse, er vejen til dit hjerte.


Hvis SPIRITUAL kalder på dig, kan det være tegn på, at du netop er en meget søgende og spirituel person. Hvis du ikke helt tør bruge denne lavendel lilla farve endnu, kan du mærke efter om du netop nu søger efter oplevelser af noget, der føles større end dig og mig, eller om der er nogle feminine kvaliteter, du længes efter at få ind i dit liv.

SPIRITUAL  meget drømmende og næsten naive kvaliteter, som kan virke useriøse på nogen. Se på om der er områder i dit liv, hvor drømme og åbensyn kan bringe glæde, uden at du behøver at gå på kompromis med dit rationale.


Hvis du IKKE kan lide SPIRITUAL, kan det faktisk betyde, at du trænger til at få mere af denne energi i dit liv. Du er højst sandsynligt en “no bullshit”-type. Se på alle områder af dit liv, og vurder om rationalet udelukker dig fra at føle dagligdags magi i livets små tilfældigheder.

Når vi har modstand på noget, ligger der oftest en sandhed der, som vi skylder os selv at kigge på. Det kan være godt at mærke efter hvorfor man ikke kan lide farven, og hvilken følelse den giver én


Hvis du vil strikke dig mod til SPIRITUAL
Vi skal ikke alle kunne lide de samme farver, men de budskaber som farverne kommer med, kan vi alle bruge, og det er sjovt at lege lidt med, hvordan vi  får mere af den energi med os. Oftest vil man opleve, at jo mere velbevandret og tryg man er i alle sine følelser, jo mere kan man også lide alle farver.

Hvis du gerne vil have mere SPIRITUAL energi, men farven bare IKKE dur for dig, så kan du lege lidt med en mørkere udgaver for at få mere kraft i energien, eller vælge dæmpede udgaver, for at få mere realitet ind i de flyvske energier. Hvis du ønsker feminine energier kan lyserøde farver give samme udtryk. Jadegrøn og mørk turkise farve har mange af de samme intuitive og introspektive værdier
___

Tak fordi du hopper med i mit farveunivers, jeg håber det sætter refleksioner i gang, om der måske kunne lægge noget dybere til grund for dit valg af farver, som kan gøre dig klogere på dig selv.

Hvis du gerne vil holde dig opdateret om disse opslag, så tilmeld dig evt. mit nyhedsbrev, hvor jeg sender samme indhold ud. Nyhedsbrevet kommer ikke ofte, holder fokus på farver og designs og er ikke hyppige mails med salgsindhold - blot en service, så du kan få dit indhold, som du foretrækker. Du kan afmelde dig når som helst.

De bedste hilsner,

Pia

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September October November December