Er du OPTIMISTIC

OPTIMISTIC
Gul er en farve, som symboliserer optimisme, varme, glæde, kreativitet og oplysning. Det er en farve der deler vandene grundet kulturelle brug af farven, men i sin rene farve uden historiske og kulturelle vridninger har denne farve stærke positive værdier, som alle kan have brug for. Denne gule er lys, og det gør kvaliteterne lettere og med et mere uskyldigt præg end hos den mørkegule farve.

OPTIMISTIC kan hjælpe dig med at se lyst på tingene og gøre livet til en leg.

Som OPTIMISTIC er du positiv og nysgerrig på verden og mennesker omkring dig, og du elsker at lære nyt og dele din viden med andre. Du har et stort behov for at skille dig ud fra mængden og fremstår selvsikker men med en uskyldig renhed, der virker rummelig og omfavnende. Derfor kan du også sagtens blive genert i store forsamlinger.

Der er altid sjovt og rart, at være hvor du er med dit lyse sind og halvfulde glas, som smitter andre til at være positive. Selvom du begår dig godt blandt fremmede mennesker, søger du i høj grad at have en tæt social kreds, hvor der er plads til trygt at lufte dine tanker, hvis du for en stund er blevet mismodig.

Hvis du IKKE kan lide OPTIMISTIC, er du måske den mere alvorlige type, der føler sig tryg ved at være forberedt på det værst tænkelig scenarie. Oftest sker det værste ikke, så måske der er plads til lidt lethed?

Vi skal ikke alle kunne lide de samme farver, men de budskaber som farverne kommer med, kan vi alle bruge, og det er sjovt at lege lidt med, hvordan vi  får mere af den energi med os.


Hvis du gerne vil have mere OPTIMISTIC energi, men farven bare IKKE dur for dig, så kan du lege lidt med den rene gule farve for mere kraftfuldhed. Orange bringer optimisme og gåpåmod og fersken og lyse rosa farver bringer de mere uskyldige og rummelige kvaliteter i spil.


___


Tak fordi du hopper med i mit farveunivers, jeg håber det sætter refleksioner i gang, som kan gøre dig klogere på dig selv.

Hvis du gerne vil holde dig opdateret om disse opslag, er du velkommen til at tilmelde dig nyhedsbrevet. Du får en mail med fokus på farver og designs ca. 1 gang om måneden. Du kan afmelde dig når som helst.

De bedste hilsner,

Pia

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password