Er du OPTIMISTIC

Posted By: Pia Bojer Larsen In: FARVER Kommentar: 0 favorite Hit: 69

Kalder OPTIMISTIC på dig? Hvis du ikke helt tør den, kan det være du søger mod til at bekymre dig mindre og at anskue livet fra nye vinkler og være mere nysgerrig?

OPTIMISTIC
Gul er en farve, som symboliserer optimisme, varme, glæde, kreativitet og oplysning. Det er en farve der deler vandene grundet kulturelle brug af farven, men i sin rene farve uden historiske og kulturelle vridninger har denne farve stærke positive værdier, som alle kan have brug for. Denne gule er lys, og det gør kvaliteterne lettere og med et mere uskyldigt præg end hos den mørkegule farve.

Som OPTIMISTIC er du positiv og nysgerrig på verden og mennesker omkring dig, og du elsker at lære nyt og dele din viden med andre. Du har et stort behov for at skille dig ud fra mængden og fremstår selvsikker men med en uskyldig renhed, der virker rummelig og omfavnende. Derfor kan du også sagtens blive genert i store forsamlinger.

Der er altid sjovt og rart, at være hvor du er med dit lyse sind og halvfulde glas, som smitter andre til at være positive. Selvom du begår dig godt blandt fremmede mennesker, søger du i høj grad at have en tæt social kreds, hvor der er plads til trygt at lufte dine tanker, hvis du for en stund er blevet mismodig.


Hvis OPTIMISTIC kalder på dig, kan det være tegn på, at du netop er en glad og nysgerrig person, der altid ser let på tilværelsen. Hvis du ikke helt tør bruge den lysegule farve endnu, kan det være fordi du kun lige er begyndt at arbejde med at se mere lyst på livet og få mere spontanitet ind i dit liv. Det kan være du er bange for at være anderledes i andres øjne.

OPTIMISTIC  har en let energi, der kan føles useriøs for nogen. At være skeptisk eller pessimistisk udspringer af et smukt ønske om at skabe tryghed. Prøv at se på hvordan du får mere leg og spontanitet ind i dit liv uden at miste tryghed og husk på at leve livet for dig - ikke for de andre.


Hvis du IKKE kan lide OPTIMISTIC, kan det faktisk betyde, at du trænger til at få mere af denne energi i dit liv. Måske trænger du til at dyrke det lyse sind? Du er højst sandsynligt den mere alvorlige typer, der føler sig tryg ved at være forberedt på værst tænkelig scenarie.

Når vi har modstand på noget, ligger der oftest en sandhed der, som vi skylder os selv at kigge på. Det kan være godt at mærke efter hvorfor man ikke kan lide farven, og hvilken følelse den giver én

Hvis du vil strikke dig mod til OPTIMISTIC
Vi skal ikke alle kunne lide de samme farver, men de budskaber som farverne kommer med, kan vi alle bruge, og det er sjovt at lege lidt med, hvordan vi  får mere af den energi med os. Oftest vil man opleve, at jo mere velbevandret og tryg man er i alle sine følelser, jo mere kan man også lide alle farver.

Hvis du gerne vil have mere OPTIMISTIC energi, men farven bare IKKE dur for dig, så kan du lege lidt med den rene gule farve for mere kraftfuldhed. Orange bringer optimisme og gåpåmod og fersken og lyse rosa farver bringer de mere uskyldige og rummelige kvaliteter i spil.
___

Tak fordi du hopper med i mit farveunivers, jeg håber det sætter refleksioner i gang, om der måske kunne lægge noget dybere til grund for dit valg af farver, som kan gøre dig klogere på dig selv.

Hvis du gerne vil holde dig opdateret om disse opslag, så tilmeld dig evt. mit nyhedsbrev, hvor jeg sender samme indhold ud. Nyhedsbrevet kommer ikke ofte, holder fokus på farver og designs og er ikke hyppige mails med salgsindhold - blot en service, så du kan få dit indhold, som du foretrækker. Du kan afmelde dig når som helst.

De bedste hilsner,

Pia

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September October November December