Er du NATURAL?

NATURAL
Denne farve er den rene naturlige hvide, som naturen har skabt den. Den bringer kvaliteter af renhed, simplicitet, tryghed og så er den sofistikeret. Farven giver et frisk blik på tingene, da den ikke farves af specielle stemninger, andet end det der tilbage, når intet forstyrrer os. Hvid henleder tankerne på både samlingen af alting og intethed - som naturens cyklus.

NATURAL hjælper med at finde mod til at være alene. Tiden med dig selv kan gøre dig klogere på dig selv.

Som NATURAL kan du lide ro og simple living. Du har en raffineret smag, der har fokus på det naturlige udtryk med rå naturlige materialer og du finder skønheden i de små ting. Samtidig kan du også godt lide en vis kontrol og at tingene går som planlagt - det giver uro, hvis der sker for meget uventet, eller hvis tingene ikke er på deres sædvanlige plads. Det er dog ikke nødvendigvis noget, andre kan se på dig, for du holder hovedet koldt og finder vej tilbage til den ro, fordybelse og nærvær som du skatter højt.

Du føler dig ét med naturen og alting omkring dig, så du føler dig aldrig alene. Du gør derfor heller ikke det store væsen af dig, men det behøver du heller ikke, for din naturlige skønhed og visdom, som du gavmildt øser ud af er meget tiltalende og skaber mange venskaber.


Hvis du IKKE kan lide NATURAL, bryder du måske ikke om for meget orden men trives bedst i det kaotiske, som kan distrahere dig. Hvid kan hjælpe med at finde ro i sit eget selskab.

Vi skal ikke alle kunne lide de samme farver, men de budskaber som farverne kommer med, kan vi alle bruge, og det er sjovt at lege lidt med, hvordan vi  får mere af den energi med os.

Hvis du gerne vil have mere NATURAL energi, kan du lege lidt med de lyse udgaver af farver, du godt kan lide. Naturtoner som beige og brun bringer også lidt af den samme ro og søgen mod natur.

___

Tak fordi du hopper med i mit farveunivers, jeg håber det sætter refleksioner i gang, som kan gøre dig klogere på dig selv.

Hvis du gerne vil holde dig opdateret om disse opslag, er du velkommen til at tilmelde dig nyhedsbrevet. Du får en mail med fokus på farver og designs ca. 1 gang om måneden. Du kan afmelde dig når som helst.

De bedste hilsner,

Pia

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password