Er du MAGNETIC?

Posted By: Pia Bojer Larsen In: FARVER Kommentar: 0 favorite Hit: 57

Hvis du ikke helt tør den, kan det være fraværet af total harmoni, når farven ikke er helt ren grå. Måske giver du dig for meget for at opnå fred og ro?

MAGNETIC
Denne farve er et mix af grå og grønlige toner og det bringer kompleksitet med. Grå er den mest neutrale og afbalancerede farve, vi har. Grå er tidsløs og bringer balance. Den vidner om et ønske om ro og harmoni både i dit indre - men i høj grad også omkring dig. Grøn har energier af liv, sundhed, vitalitet og vækst og blandet sammen som her, sørger den dynamik og udsyn.

Som MAGNETIC er du diplomatiets mester, der forstår at indgå kompromiser og tager naturligt rollen som fredsmægler. Du holder af gode manerer og at vi udviser respekt for hinanden. Tålmodighed, taknemmelighed og ydmyghed er dine grundlæggende værdier, og folk oplever dig derfor også som stabil og tillidsvækkende. Du er ikke bange for at arbejde for det, du ønsker at opnå - uden arbejde, ingen belønning. Dog har du også forstået at se på det større billede og forstå et større mål. Det handler om at arbejde smartere - ikke hårdere.

Din ro og balance giver dig en smuk og stoisk udstråling. Du gør folk trygge, og du har en tiltrækkende kraft på andre. De fleste mennesker søger dem, de føler sig trygge hos, og du har garanteret oplevet flere gange,  at folk søger dit selskab, uden at du synes, du har gjort noget særligt for det.


Hvis MAGNETIC kalder på dig, kan det være tegn på, at du bruger disse fine kvaliteter til både din og andres fordel. Du skal måske være opmærksom på ikke at indgå for store kompromiser. Er du kommet til at give mere end du skulle for at sikre freden? Hvis du ikke helt tør bruge denne grågrønne farve endnu, kan du mærke efter om du mangler mere ro og balance i dit liv. Eller måske føler du dig for sårbar, hvis du giver efter for konflikter.

MAGNETICs ro og neutrale stemning kan se kedelig ud i nogens øjne. Men hvis du tager dig tid og ro kan stilstand også give dig mulighed for at se skønheden i de små ting i livet - og se at en situation kun er god, hvis alle har det godt.


Hvis du IKKE kan lide MAGNETIC, kan det faktisk betyde to forskellige ting. Hvis den generer dig, fordi det ikke er en ren grå, er det værd at se på om du skal gå mindre på kompromis, end du gør. Du giver måske for meget køb på dig selv for at opnå ro, eller måske kommer du til at arbejde for hårdt i stedet for at se på om opgaven kunne løses smartere

Hvis det er de rolige stemninger, der ikke er dig, kan det godt betyde at du trænger til at få mere af denne energi i dit liv. Måske har du for mange bolde i luften eller tager for mange konflikter og måske kommer du til at tromle andre?

Hvis du synes der er for meget liv i den grå farve her, kan være fordi du skal se på at gå mindre på kompromis og sætte dig selv først i højere grad.


Hvis du vil strikke dig mod til MAGNETIC
Vi skal ikke alle kunne lide de samme farver, men de budskaber som farverne kommer med, kan vi alle bruge, og det er sjovt at lege lidt med, hvordan vi  får mere af den energi med os. Oftest vil man opleve, at jo mere velbevandret og tryg man er i alle sine følelser, jo mere kan man også lide alle farver.

Hvis du gerne vil have mere MAGNETIC energi, men farven bare IKKE dur for dig, så kan du lege lidt med en lysere eller mørkere udgave eller gå efter helt grå nuancer. Der ligger mange af de rolige kvaliteter i beige og i dæmpede udgaver af alle farver. Farven kan også give samling på en flok af sprælske farver.

___

Tak fordi du hopper med i mit farveunivers, jeg håber det sætter refleksioner i gang, om der måske kunne lægge noget dybere til grund for dit valg af farver, som kan gøre dig klogere på dig selv.

Hvis du gerne vil holde dig opdateret om disse opslag, så tilmeld dig evt. mit nyhedsbrev, hvor jeg sender samme indhold ud. Nyhedsbrevet kommer ikke ofte, holder fokus på farver og designs og er ikke hyppige mails med salgsindhold - blot en service, så du kan få dit indhold, som du foretrækker. Du kan afmelde dig når som helst.

De bedste hilsner,

Pia

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September October November December