Er du MAGNETIC?

MAGNETIC
Denne farve er et mix af grå og grønlige toner og det bringer kompleksitet med. Grå er den mest neutrale og afbalancerede farve, vi har. Grå er tidsløs og bringer balance. Den vidner om et ønske om ro og harmoni både i dit indre - men i høj grad også omkring dig. Grøn har energier af liv, sundhed, vitalitet og vækst og blandet sammen som her, sørger den dynamik og udsyn.

MAGNETIC hjælper dig til at finde ro balance i alle livets forhold - og til at se skønheden i de små ting i livet.

Som MAGNETIC er du diplomatiets mester, der forstår at indgå kompromiser og tager naturligt rollen som fredsmægler - på godt og ondt. Du holder af gode manerer og at vi udviser respekt for hinanden. Tålmodighed, taknemmelighed og ydmyghed er dine grundlæggende værdier, og folk oplever dig derfor også som stabil og tillidsvækkende. Du er ikke bange for at arbejde for det, du ønsker at opnå - uden arbejde, ingen belønning. Dog har du også forstået at se på det større billede og forstå et større mål. Det handler om at arbejde smartere - ikke hårdere.

Din ro og balance giver dig en smuk og stoisk udstråling. Du gør folk trygge, og du har en tiltrækkende kraft på andre. De fleste mennesker søger dem, de føler sig trygge hos, og du har garanteret oplevet flere gange,  at folk søger dit selskab, uden at du synes, du har gjort noget særligt for det.


Hvis du IKKE kan lide MAGNETIC, kan det faktisk betyde to forskellige ting. Hvis den generer dig, fordi det ikke er en ren grå, giver du måske for meget køb på dig selv for at opnå ro, eller måske kommer du til at arbejde for hårdt i stedet for at se på om opgaven kunne løses smartere

Hvis det er de rolige stemninger, der ikke er dig, er du måske typen, der har mange bolde i luften eller tager mange konflikter. Trænger du måske til lidt ro og fred - eller kan du komme til at tromle andre?

Vi skal ikke alle kunne lide de samme farver, men de budskaber som farverne kommer med, kan vi alle bruge, og det er sjovt at lege lidt med, hvordan vi  får mere af den energi med os.


Hvis du gerne vil have mere MAGNETIC energi, kan du lege lidt med en lysere eller mørkere udgave eller gå efter helt grå nuancer. Der ligger mange af de rolige kvaliteter i beige og i dæmpede udgaver af alle farver. Farven kan også give samling på en flok af sprælske farver.

___

Tak fordi du hopper med i mit farveunivers, jeg håber det sætter refleksioner i gang, som kan gøre dig klogere på dig selv.

Hvis du gerne vil holde dig opdateret om disse opslag, er du velkommen til at tilmelde dig nyhedsbrevet. Du får en mail med fokus på farver og designs ca. 1 gang om måneden. Du kan afmelde dig når som helst.

De bedste hilsner,

Pia

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password