Er du INTUITIVE?

INTUITIVE
Denne farve er et mix af grøn og blå, men selvom det bringer begge farvers kvaliteter i spil, så afføder denne blanding også nye kvaliteter. Grøn har energier af liv, sundhed, vitalitet og vækst og blå udsender stemninger af fordybelse, indre ro og hensyntagen. Mikset af de to farver bringer stemninger af kompleksitet og mystik. Farven kan give lyst til refleksion og at mærke sine egne værdier og evnen til at udtrykke sig. Den grønne farves vækst-energi, kommer i denne farvetone især til udtryk inden for økonomi.

INTUITIVE hjælper til at se ind i dit indre mørke og give dig modet til at møde det.

Som INTUITIVE er du lidt en grubler, og alt kommer med i tankeverdenen - både logiske og spirituelle emner kommer igennem maskinen. Du er meget introspektiv og udforsker hele tiden psykologiske emner, og hvordan du kan blive en bedre udgave af dig selv. Du er i stand til at fornemme andre mennesker og også mærke, hvad der er rigtigt og forkert for dig at gøre i forskellige situationer, helt uden at skulle finde rationelle forklaringer - du VED det bare. Intuitionen kan også gøre dig god til skabe økonomisk vækst og uafhængighed.

Du vil gerne give folk et godt indtryk af dig, men det skal for alt i verden være ærligt og autentisk. Den fine balancegang mellem at være indadskuende og samtidig også give andre mennesker opmærksomhed forstår du at mestre. En smule smalltalk er også ærligt, når intentionen er så empatiske som dine.

Hvis du IKKE kan lide INTUITIVE, har du sikkert et højt energiniveau og meget fokus på andres velbefindende. Du har ikke fokus på struktur og orden. Går det ud over din økonomi?

Vi skal ikke alle kunne lide de samme farver, men de budskaber som farverne kommer med, kan vi alle bruge, og det er sjovt at lege lidt med, hvordan vi  får mere af den energi med os. Oftest vil man opleve, at jo mere velbevandret og tryg man er i alle sine følelser, jo mere kan man også lide alle farver


Hvis du gerne vil have mere INTUITIVE energi, kan du lege lidt med en lysere eller mørkere udgave eller se på blå og grøn, som har lidt af den samme energi. Mørkebrune farver har samme fokus på ærlighed og sans for økonomi. 

__

Tak fordi du hopper med i mit farveunivers, jeg håber det sætter refleksioner i gang, som kan gøre dig klogere på dig selv.

Hvis du gerne vil holde dig opdateret om disse opslag, er du velkommen til at tilmelde dig nyhedsbrevet. Du får en mail med fokus på farver og designs ca. 1 gang om måneden. Du kan afmelde dig når som helst.

De bedste hilsner,

Pia

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password