Er du GRACIOUS?

Posted By: Pia Bojer Larsen In: FARVER Kommentar: 0 favorite Hit: 135

GRACIOUS
​Denne rødbrune farve får med den røde tone tilført lidt ekstra kærlighed og omsorg, som i forvejen ligger i den brune farves værdier, men som forstærker den familiære kærlighed især. Brun har som sine energier varme, seriøsitet, kvalitetsbevidsthed, autencitet, stabilitet, loyalitet og jordbundethed. Der er et fokus på at gøre sit hjem behageligt og for at sørge for alle i det. Hvor en ren brun godt kan handle lidt mere om det praktiske, så bringer den røde farve som sagt lidt ekstra kærlig omsorg i spil og sørger for kram og fysisk nærvær i endnu højere grad.

Du pakker ikke tingene ind - og bryder dig heller ikke om, når andre mennesker gør. Det forvirrer dig, hvis du har på fornemmelsen, at folk har et skjult budskab, og du er ret kort og kontant med at få det sagt og forventer det samme af andre. Din simple tilgang udmønter sig også i din tørre humor, som ikke alle fanger lige med det samme.

Travlhed er ikke for dig - det betyder ikke, at du forhaler noget, for du har et tydeligt fokus på at færdiggøre arbejdet. Hvis det er værd at gøre, så er det også værd at gøre det ordentligt - du suser ikke bare lige afsted på en spontan tanke, for du bryder dig ikke om at miste kontrollen. Det er vigtigt at være grundig og præcis og du har fokus på at holde tingene simple.

Grundighed betyder også kvalitetsbevidsthed. Når du bruger dine penge, vil du gerne være sikker på at produktet holder - helst hele livet. Det gør at du også har et særligt øje for at spotte en god handel, og måske du har mange gode handler på bagen, og et skatkammer af klassiske gedigne fund i hjemmet.

Familien og hjemmet er dit fokus, men du er også glad for naturen - især når den kan skaffe næring. Det er nok ikke staudebedet, der får det meste af din opmærksomhed, men nok snarere køkkenhaven, for du kan lide at sørge for god og nærende mad til alle - og der skal være nok af den! Denne omsorg gør dig til en god ven og partner - som aldrig lader nogen i stikken.

Hvis du synes, at GRACIOUS kalder på dig, kan det være tegn på, at du besidder alle disse stærke energier og virkelig er den, der holder sammen på familien. Hvis du ikke helt er vant til den, men synes den trækker i dig, kan det også handle om, at det er dér, din rejse er på vej hen nu. Du har måske brug for mere jordbundethed - at være en varm ulmende ild, i stedet for at bruse afsted som en skovbrand ude af kontrol.

Læg mærke til, hvor du er i dit liv lige nu:

-Trænger du til at sætte farten ned?
-Er der nogen du skal til give ekstra omsorg til, og har du brug for ro og styrke til den opgave?
-Savner du at tage kontrol i dit liv?
-Opfatter folk dig som en stabil og god ven? Det er højst sandsynligt tilfældet.

GRACIOUS er yndefuld med sin rolighed, bestemthed og sans for gedigen kvalitet. Der er dog også en stor gennemslagskraft og evne til at sætte grænser. Er det ved at være tid til, at du skal dyrke din indre styrke? 

Hvis du IKKE kan lide GRACIOUS, har du højst sandsynligt fuld fart på i dit liv. Du er nok ikke typen, der drømmer om at slå dig ned med familie endnu, og slet ikke på landet! Du kan ikke komme i tanke om noget mere kedeligt, for du er langt fra kedelig. 

Det kan måske også betyde, at det kan være svært at vide, hvor man har dig? Du er måske nem at lokke med til mange forskellige ting, og lader dig nemt forføre af nye spændende mennesker. Det kan for dine nære venner måske se ud som om, du ikke værdsætter dem? Mind dig selv om at du er perfekt, præcis som du er - helt uden pynt og præstationer. Når vi har modstand på noget, ligger der oftest en sandhed der, som vi skylder os selv at kigge på: 

Hvorfor kan jeg ikke lide farven? - hvilken følelse giver den mig?

Hvorfor er jeg bange for at stå stille i livet? Mangler jeg at sætte grænser for mig selv?

Er jeg der nok for mine venner?

Kan der være underbevidste beskeder:

-Uden mine vilde bedrifter, er jeg mindre værd. 

-Hvis ikke jeg er sprudlende, synes folk, jeg er kedelig.

-Jeg skal være ekstra speciel, for at blive elsket. 

Hvis du vil strikke dig mod til GRACIOUS. Vi skal ikke alle kunne lide de samme farver, men de budskaber som farverne kommer med, kan vi alle bruge, og det er sjovt at lege lidt med, hvordan vi  får mere af den energi med os. Oftest vil man opleve, at jo mere velbevandret og tryg man er i alle sine følelser, jo mere kan man også lide alle farver. 

Hvis du gerne vil have mere GRACIOUS energi, men farven bare IKKE dur for dig, så kan du måske lege lidt med den lysere beige, eller at se på de dæmpede udgaver af din yndlingsfarver. De knækkede udgaver af farver nærmer sig brunlige, og kan være en vej mod de kvaliteter. 

-

Tak fordi du hopper med i mit farveunivers, jeg håber det sætter refleksioner i gang, om der måske kunne lægge noget dybere til grund for dit valg af farver, som kan gøre dig klogere på dig selv.

Hvis du gerne vil holde dig opdateret om disse opslag, så tilmeld dig evt. mit nyhedsbrev, hvor jeg sender samme indhold ud. Nyhedsbrevet kommer ikke ofte, holder fokus på farver og designs og er ikke hyppige mails med salgsindhold - blot en service, så du kan få dit indhold, som du foretrækker. Du kan afmelde dig når som helst.

De bedste hilsner,

Pia

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September October November December