Er du GLAMOROUS?


GLAMOROUS

Denne farve er en gylden farve med cognac og brændt orange toner. Den har energier fra både brun, orange og guld. Den gyldne farve bringer energi af indre ro og selvtillid. Brun giver kvalitetsbevidsthed og orange giver fremdrift og mod -en lækker cocktail der giver evne til at se vej ud af sorte situationer, at løse problemer ingen troede kunne løses. Du sætter helt nye standarder.

GLAMOUROUS kan hjælpe med at se dit eget værd, så du tillader sig selv god kvalitet. 

Som GLAMOROUS har du en indre ro og selvtillid, som du har opnået ved at gå vejen selv og få de knubs og erfaringer som følger med. Livets skole har uddannet dig godt, og din viden er stor og den strækker sig over ufattelig mange områder. Din tilstedeværelse er solid, men på ingen måde larmende. Din sans for god kvalitet gør din stil elegant og raffineret, og du pynter dig gerne, men ikke for andre - kun for dig selv.

Du er hele tiden på vej fremad og keder dig, hvis ikke der ikke er nye problemer du kan finde spændende løsninger til og vigtigst af alt at komme i mål. Din rastløse natur får dig langt omkring, og du værdsætter frihed til at kunne gøre som du vil og ændre status quo.


Hvis du IKKE kan lide GLAMOROUS er du måske typen, der der har fokus på at gøre tingene rigtigt og følge regler og procedurer. Der bliver sparet på hvor der kan, men måske det er tid til at få mere forkælelse og lækker kvalitet i dit liv?

Vi skal ikke alle kunne lide de samme farver, men de budskaber som farverne kommer med, kan vi alle bruge, og det er sjovt at lege lidt med, hvordan vi  får mere af den energi med os.


Hvis du gerne vil have mere GLAMOROUS energi, så kan du lege lidt med en lysere eller mørkere udgave eller se på beige og brunlige nuancer som også har kvalitetsbevidsthed og funderet ro i sig.


_____

Tak fordi du hopper med i mit farveunivers, jeg håber det sætter refleksioner i gang, som kan gøre dig klogere på dig selv.

Hvis du gerne vil holde dig opdateret om disse opslag, er du velkommen til at tilmelde dig nyhedsbrevet. Du får en mail med fokus på farver og designs ca. 1 gang om måneden. Du kan afmelde dig når som helst.

De bedste hilsner,

Pia

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password