Er du GLAMOROUS?

Posted By: Pia Bojer Larsen In: FARVER Kommentar: 0 favorite Hit: 65

Kalder GLAMOROUS på dig? Hvis du ikke helt tør den, kan det være fordi du endnu ikke tillader dig selv den luksus du drømmer om. Måske det er tid til selvforkælelse og give dig selv du fortjener?


GLAMOROUS

Denne farve er en gylden farve med cognac og brændt orange toner. Den har energier fra både brun, orange og guld. Den gyldne farve bringer energi af indre ro og selvtillid. Brun giver kvalitetsbevidsthed og orange giver fremdrift og mod -en lækker cocktail der giver evne til at se vej ud af sorte situationer, at løse problemer ingen troede kunne løses. Du sætter helt nye standarder.

Som GLAMOROUS har du en indre ro og selvtillid, som du har opnået ved at gå vejen selv og få de knubs og erfaringer som følger med. Livets skole har uddannet dig godt, og din viden er stor og den strækker sig over ufattelig mange områder. Din tilstedeværelse er solid, men på ingen måde larmende. Din sans for god kvalitet gør din stil elegant og raffineret, og du pynter dig gerne, men ikke for andre - kun for dig selv.

Du er hele tiden på vej fremad og keder dig, hvis ikke der ikke er nye problemer du kan finde spændende løsninger til og vigtigst af alt at komme i mål. Din rastløse natur får dig langt omkring, og du værdsætter frihed til at kunne gøre som du vil og ændre status quo.


Hvis GLAMOROUS kalder på dig, kan det være tegn på, at du besidder disse meget beundringsværdige kvaliteter og du er “guld” værd for alle omkring dig. Hvis du ikke helt tør bruge den gyldne farve endnu, kan du mærke efter, om du er ved at være klar til at arbejde med dit selvværd og lære at hvile mere i dig selv? Du kan måske mærke en trang til forkæle dig selv med god kvalitet. Du fortjener det!

GLAMOUROUS kan med sin stærke selvtillid være svær at lande i, men du fortjener selvfølgelig det bedste, så giv dig selv lov! God kvalitet koster ganske vist lidt mere, men det holder som regel meget længere og giver større glæde.

Hvis du IKKE kan lide GLAMOROUS, kan det faktisk betyde, at du trænger til at få mere af denne energi i dit liv. Du er højst sandsynligt typen, der der har fokus på at gøre tingene rigtigt og følge regler og procedurer. Der bliver sparet på alt. Måske det er tid til at få mere forkælelse og lækker kvalitet ind i dit liv?

Når vi har modstand på noget, ligger der oftest en sandhed der, som vi skylder os selv at kigge på. Det kan være godt at mærke efter hvorfor man ikke kan lide farven, og hvilken følelse den giver én.


Hvis du vil strikke dig mod til GLAMOROUS
Vi skal ikke alle kunne lide de samme farver, men de budskaber som farverne kommer med, kan vi alle bruge, og det er sjovt at lege lidt med, hvordan vi  får mere af den energi med os. Oftest vil man opleve, at jo mere velbevandret og tryg man er i alle sine følelser, jo mere kan man også lide alle farver.

Hvis du gerne vil have mere GLAMOROUS energi, men farven bare IKKE dur for dig, så kan du lege lidt med en lysere eller mørkere udgave eller se på beige og brunlige nuancer som også har kvalitetsbevidsthed og funderet ro i sig.
_____

Tak fordi du hopper med i mit farveunivers, jeg håber det sætter refleksioner i gang, om der måske kunne lægge noget dybere til grund for dit valg af farver, som kan gøre dig klogere på dig selv.

Hvis du gerne vil holde dig opdateret om disse opslag, så tilmeld dig evt. mit nyhedsbrev, hvor jeg sender samme indhold ud. Nyhedsbrevet kommer ikke ofte, holder fokus på farver og designs og er ikke hyppige mails med salgsindhold - blot en service, så du kan få dit indhold, som du foretrækker. Du kan afmelde dig når som helst.

De bedste hilsner,

Pia

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September October November December