Er du ELECTRIC

​ELECTRIC
Denne klare mørkeblå har en del violet i sig, og bringer begge farvers stemninger i spil. Blå kommer med stemninger af: Ro, fordybelse, loyalitet og logisk sans. Violets bringer visdom, spiritualitet, kreativitet, perfektionisme og intuition frem, men det er den blå farves kvaliteter der vejer tungest. Det er det store spænd fra rationale til spiritualitet der giver denne farve sin pondus og ofte får den også navnet “Royal Blue”, og det må siges at være en blå majestæt.

ELECTRIC kan hjælpe dig til finde indre styrke,
så du kan udleve dit store potentiale og tænke stort.

Som ELECTRIC er du meget intelligent. Du forstår begreber og teorier, der hører til i fremtiden, og du bruger dit intellekt til at ændre verden. Dine evner og visioner er storslåede, og din indsigt virker som om, den kommer fra et sted helt uden for andres forstand. Du deler gavmildt ud af dine indsigter, for dit fokus ligger på at opnå et større mål og ikke på at høste anerkendelse.

Du er måske ikke den allermest sociale type, din vennekreds er lille men veludvalgt, og du er meget loyal over for dem, der lukkes ind i din indercirkel, som du forstår at fylde med mennesker, der kan åbne din horisont. Du kan mærke, at det udvikler dig og gør dig til et stærkere menneske. Du har en dragende, majestætisk og elegant udstråling - du er selvsikker men aldrig arrogant, og folk drages til dig, for man mærker øjeblikkeligt, at du øser ud af den storhed, du besidder.


Hvis du IKKE kan lide ELECTRIC, er du måske meget energisk, tager let på det meste og vil gerne omgive dig med mange mennesker. Læg mærke til om det er et tabu for dig at være klog?

Vi skal ikke alle kunne lide de samme farver, men de budskaber som farverne kommer med, kan vi alle bruge, og det er sjovt at lege lidt med, hvordan vi  får mere af den energi med os


Hvis du gerne vil have mere ELECTRIC energi, kan du lege lidt med en lysere udgave. Blå har generelt en intellektuel og rationel energi - de lysere udgaver har mere ro og introspektive stemninger. En mørk blå med grålige toner eller marineblå har autoritet i sig og flere klassiske energier som ordentlighed og tradition, og kan være mindre overvældende.
___

Tak fordi du hopper med i mit farveunivers, jeg håber det sætter refleksioner i gang, som kan gøre dig klogere på dig selv.

Hvis du gerne vil holde dig opdateret om disse opslag, er du velkommen til at tilmelde dig nyhedsbrevet. Du får en mail med fokus på farver og designs ca. 1 gang om måneden. Du kan afmelde dig når som helst.

De bedste hilsner,

Pia

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password