Er du ELECTRIC

Posted By: Pia Bojer Larsen In: FARVER Kommentar: 0 favorite Hit: 115

Kalder ELECTRIC på dig? Hvis du ikke helt tør den, kan det være fordi, du ikke helt tør udfolde dit store potentiale?

​ELECTRIC
Denne klare mørkeblå har en del violet i sig, og bringer begge farvers stemninger i spil. Blå kommer med stemninger af: Ro, fordybelse, loyalitet og logisk sans. Violets bringer visdom, spiritualitet, kreativitet, perfektionisme og intuition frem, men det er den blå farves kvaliteter der vejer tungest. Det er det store spænd fra rationale til spiritualitet der giver denne farve sin pondus og ofte får den også navnet “Royal Blue”, og det må siges at være en blå majestæt.

Som ELECTRIC er du meget intelligent. Du forstår begreber og teorier, der hører til i fremtiden, og du bruger dit intellekt til at ændre verden. Dine evner og visioner er storslåede, og din indsigt virker som om, den kommer fra et sted helt uden for andres forstand. Du deler gavmildt ud af dine indsigter, for dit fokus ligger på at opnå et større mål og ikke på at høste anerkendelse.

Du er ikke den sociale type, din vennekreds er lille men veludvalgt, og du er meget loyal over for dem, der lukkes ind i din indercirkel, som du forstår at fylde med mennesker, der kan åbne din horisont. Du kan mærke, at det udvikler dig og gør dig til et stærkere menneske. Du har en dragende, majestætisk og elegant udstråling - du er selvsikker men aldrig arrogant, og folk drages til dig, for man mærker øjeblikkeligt, at du øser ud af den storhed, du besidder.


Hvis ELECTRIC kalder på dig, kan det være tegn på, at du er i fuld gang med at ændre verden. Hvis du ikke helt tør bruge den kraftige blå farve endnu, kan du mærke efter, om du længes efter at udleve dit store potentiale. Måske er du nogle gange overvældet af dine tanker og visioner eller bange for at dele ud af dem.

ELECTRICs stærke stemning eller lettere tilgængelig end den mørke lilla. Brug den til at finde indre styrke og berige andre.


Hvis du IKKE kan lide ELECTRIC, kan det faktisk betyde, at du trænger til at få mere af denne energi i dit liv. Måske kan du se, om om du har et uforløst potentiale? Du er højst sandsynlig en person med energisk og let energi, der tager let på det meste, og gerne vil omgive dig med mange mennesker. Læg mærke til om det er et tabu for dig at være klog?

Når vi har modstand på noget, ligger der oftest en sandhed der, som vi skylder os selv at kigge på. Det kan være godt at mærke efter hvorfor man ikke kan lide farven, og hvilken følelse den giver én


Hvis du vil strikke dig mod til ELECTRIC
Vi skal ikke alle kunne lide de samme farver, men de budskaber som farverne kommer med, kan vi alle bruge, og det er sjovt at lege lidt med, hvordan vi  får mere af den energi med os. Oftest vil man opleve, at jo mere velbevandret og tryg man er i alle sine følelser, jo mere kan man også lide alle farver.

Hvis du gerne vil have mere ELECTRIC energi, men farven bare IKKE dur for dig, så kan du lege lidt med en lysere udgave. Blå har generelt en intellektuel og rationel energi - de lysere udgaver har mere ro og introspektive stemninger. En mørk blå med grålige toner eller marineblå har autoritet i sig og flere klassiske energier som ordentlighed og tradition, og kan være mindre overvældende.
___

Tak fordi du hopper med i mit farveunivers, jeg håber det sætter refleksioner i gang, om der måske kunne lægge noget dybere til grund for dit valg af farver, som kan gøre dig klogere på dig selv.

Hvis du gerne vil holde dig opdateret om disse opslag, så tilmeld dig evt. mit nyhedsbrev, hvor jeg sender samme indhold ud. Nyhedsbrevet kommer ikke ofte, holder fokus på farver og designs og er ikke hyppige mails med salgsindhold - blot en service, så du kan få dit indhold, som du foretrækker. Du kan afmelde dig når som helst.

De bedste hilsner,

Pia

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September October November December