Er du DIVINE?

DIVINE
Denne farve er en mørk violet/lilla farve. Lilla opnås ved at blande rød og blå, som har direkte modsatte energier. Den røde er energirig, sprudlende og kraftfuld - Den blå er indadvendt, rolig næsten bedøvende. Kombinationen giver en kraftfuld energi af visdom, spiritualitet, kreativitet, perfektionisme og luksus. Farven giver lyst til refleksion men på et højt abstrakt og spirituelt plan. Det er store følelser og værdier der udtrykkes her.

DIVINE kan hjælpe dig til at udstråle selvtillid, så du kan kan mærke, hvor fantastisk du er!

Som DIVINE har du en stærk udstråling. Du kan samle folk omkring dig, og du kan inspirere med dine dybe indsigter i mennesker og livet. Der løber en stærk kunstnerisk og kreativ åre i dig - dine hænder er konstant i gang med at skabe. Du skaber ud fra intuition, men er samtidig meget perfektionistisk. Du kommer nemt op i et gear, du nærmest ikke selv kan hamle op med, og du kan nemt komme til skulle veksle meget mellem meget energisk arbejde og sociale sammenkomster, som efterfølges af en periode hvor du har brug for meget ro, tid til fordybelse og afslapning. Din store trang til følelsesmæssig tryghed styrer dig igennem bølgerne i dit liv.

Du bekymrer dig aldrig om at passe ind, tværtimod kan du drages af at gøre det modsatte af alle andre. Folk må tage dig som du er, og det gør de også. Din udstråling er dragende med et strejf af mystik og du er ærlig og kontant. Man kan mærke dit skarpe intellekt og din selvsikkerhed, men din sårbarhed ser de færreste. Du skøn og nem at være sammen med, men ikke alle får lov at komme ind på livet af dig


Hvis du IKKE kan lide DIVINE, er du højst sandsynligt den rationelle type. Som en “no bullshit” type kan alle de følelser og bølgegange virke utrygge og svære at have tillid til. Der kan sagtens ligge en stor selvkontrol i at give sig hen til sine dybe følelser. Perfektionismen i denne farve, skal nok holde dig ovenvande.


Vi skal ikke alle kunne lide de samme farver, men de budskaber som farverne kommer med, kan vi alle bruge, og det er sjovt at lege lidt med, hvordan vi  får mere af den energi med os.


Hvis du gerne vil have mere DIVINE energi, kan du lege lidt med en lysere udgave eller se om de varmere udgaver af farven er mere dig. Hvis du ønsker de introspektive værdier skal du forsøge dig med blå farver, hvis du søger kraften og energien, skal du kigge på rødlige farver, eller brun der er mere jordbunden men så absolut også kraftfuld.

____

Tak fordi du hopper med i mit farveunivers, jeg håber det sætter refleksioner i gang, som kan gøre dig klogere på dig selv.

Hvis du gerne vil holde dig opdateret om disse opslag, er du velkommen til at tilmelde dig nyhedsbrevet. Du får en mail med fokus på farver og designs ca. 1 gang om måneden. Du kan afmelde dig når som helst.

De bedste hilsner,

Pia

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password