DIVINE

DIVINEViolet får kvaliteter fra både rød/magenta og blå, som giver visdom, spiritualitet, kreativitet og luksus, selvværd og selvtillid. Violet er mere introvert og perfektionistisk end varm lilla.

DIVINE elsker at være unik og lader sine følelser og kreativitet få frit løb.

Du er typen, der har store følelser og stærke værdier. Du føler et konstant skift mellem at være meget energisk for derefter at trække dig for få ro til fordybelse, og det kan føles som indre tumult.

Din kunstneriske åre giver udtryk for dit indre tumult med abstrakte og spirituelle refleksioner, og der er en konstant strøm af nye kreationer.

Du er ligeglad med, hvad andre tænker om dig, eller om du passer ind, for du vil gerne være unik, men du har en mystisk og dramatisk udstråling, som alligevel drager andre til dig. Du er skøn og nem at være sammen med, men det er få, der for lov at komme helt ind på livet af dig.

Hvis du IKKE kan lide DIVINE, er du nok en “no-bullshit” type, der finder store følelsesudsving utrygt.

Vi skal ikke alle kunne lide de samme farver, men de budskaber farverne kommer med, kan vi alle bruge. Der kræver stor selvkontrol at give sig hen til sine dybe følelser. Perfektionismen i denne farve, skal nok holde dig ovenvande, og måske kan det komme til udtryk kreativt.

Hvis du gerne vil være mere DIVINE, vil den lyse lilla (SPIRITUAL) eller den varmere lilla (MAGNIFICENT) give de samme spirituelle og kreative stemninger. Både blå (ELECTRIC) og turkise farver (INTUITIVE) har de samme introspektive stemninger.

______

Tak fordi du hopper med i mit farveunivers. Beskrivelserne er tænkt som katalysator til refleksion og til at mærke efter, hvad du selv synes, du kan bruge farverne til. Måske er det i strikketøjet, måske er det ikke. Uanset hvad, håber jeg det inspirerer dig til at udforske dit eget farveunivers.

Rigtig god fornøjelse,

Pia

Relaterede Tags

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password