Er du COURAGEOUS?

​COURAGEOUS
Denne orange farve er et mix af gul og rød, hvilket bringer begge farvers kvaliteter i spil og samtidigt afføder nye kvaliteter. Gul bringer kvaliteter som varme og kreativitet frem, og den røde farve giver fysisk energi og frygtløshed. Sammensat i Orange bliver kvaliteterne omsat til mod, innovation, kommunikation og en næsten barnlig legesyge, som spreder godt humør.

COURAGEOUS giver dig mod til spontanitet og til at være mere social.  

Som COURAGEOUS har du det mod, der skal til, når man ofte taler til mange mennesker. Det betyder meget for dig, at du er vellidt og respekteret i det fællesskab, du nyder at være en del af, og som du gavmildt bidrager til. Din tilstedeværelse i nu’et er enestående, og du kan inspirere og samle mennesker som få. Du flyver let igennem livets strabadser, som om du nærmest ikke ænser dem, og du er fuldt overbevist om at der er godt i vente - altid!  

Alt den gode energi, du har og deler ud af, kommer virkelig andre mennesker til gode. De nyder, at du altid kan gøre dem i godt humør og opfriske deres tro på, at alt bliver godt igen. Din spontanitet er vidunderlig og har startet en masse godt - du lever Pippi mentaliteten ud: “Det har jeg ikke prøvet før, det bliver helt sikkert godt”. Det kan dog være svært for andre at følge med, men du formår at fornemme andre mennesker og indstille dit tempo, så alle kommer med.


Hvis du IKKE kan lide COURAGEOUS, er du måske den mere stille og introverte type, som synes, at dine evner og gode bedrifter kan tale for sig selv uden at skulle gøre opmærksom på dig selv.

Vi skal ikke alle kunne lide de samme farver, men de budskaber som farverne kommer med, kan vi alle bruge, og det er sjovt at lege lidt med, hvordan vi  får mere af den energi med os.

 
Hvis du gerne vil have mere COURAGEOUS energi, kan du lege lidt med en lysere pasteludgave - fersken, eller lege med de mere brændte og gyldne farve. Fersken er mindre overvældende og de brændte udgaver har også værdier af selvværd men er mere jordbundne.


___

Tak fordi du hopper med i mit farveunivers, jeg håber det sætter refleksioner i gang, som kan gøre dig klogere på dig selv.

Hvis du gerne vil holde dig opdateret om disse opslag, er du velkommen til at tilmelde dig nyhedsbrevet. Du får en mail med fokus på farver og designs ca. 1 gang om måneden. Du kan afmelde dig når som helst.

De bedste hilsner,

Pia

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password