Er du COURAGEOUS?

Posted By: Pia Bojer Larsen In: FARVER Kommentar: 0 favorite Hit: 69

Kalder COURAGEOUS på dig? Hvis du ikke helt tør den, kan det være fordi, du trænger til mere spontanitet i dit liv, eller du savner mod til at stå frem i forsamlinger.

​COURAGEOUS
Denne orange farve er et mix af gul og rød, hvilket bringer begge farvers kvaliteter i spil og samtidigt afføder nye kvaliteter. Gul bringer kvaliteter som varme og kreativitet frem, og den røde farve giver fysisk energi og frygtløshed. Sammensat i Orange bliver kvaliteterne omsat til mod, innovation, kommunikation og en næsten barnlig legesyge, som spreder godt humør.

Som COURAGEOUS har du det mod, der skal til, når man ofte taler til mange mennesker. Det betyder meget for dig, at du er vellidt og og respekteret i det fællesskab, du nyder at være en del af og gavmildt bidrager til. Din tilstedeværelse i nu’et er enestående, og du kan inspirere og samle mennesker som få. Du flyver let igennem livets strabadser, som´om du nærmest ikke ænser dem, og du er fuldt overbevist om at der er godt i vente - altid!  

Alt den gode energi, du har og deler ud af, kommer virkelig andre mennesker til gode. De nyder, at du altid kan gøre dem i godt humør og opfriske deres tro på, at alt bliver godt igen. Din spontanitet er vidunderlig og har startet en masse godt - du lever Pippi mentaliteten ud: “Det har jeg ikke prøvet før, det bliver helt sikkert godt”. Det kan dog være svært for andre at følge med, men du formår at fornemme andre mennesker og indstille dit tempo, så alle kommer med.


Hvis COURAGEOUS kalder på dig, kan det være tegn på, at du er sprudlende og virkelig spreder god energi. Det kan også være tegn på at du længes mod at kunne se positivt på tingene, eller savner at tage mod til at tale i forsamlinger.

COURAGEOUS er meget energisk og udadvendt. At træffe spontane beslutninger med tillid til positivt udfald, kræver stort mod. Du kan prøve at være spontan i små beslutninger til en start.  


Hvis du IKKE kan lide COURAGEOUS, kan det faktisk betyde, at du trænger til at få mere af denne energi i dit liv, det kan blot være et spørgsmål om dosering. Du er højst sandsynlig den mere stille og introverte type, som synes at dine evner og gode bedrifter kan tale for sig selv uden at skulle fortælle andre om det.

Når vi har modstand på noget, ligger der oftest en sandhed der, som vi skylder os selv at kigge på. Det kan være godt at mærke efter hvorfor man ikke kan lide farven, og hvilken følelse den giver én


Hvis du vil strikke dig mod til COURAGEOUS
Vi skal ikke alle kunne lide de samme farver, men de budskaber som farverne kommer med, kan vi alle bruge, og det er sjovt at lege lidt med, hvordan vi  får mere af den energi med os. Oftest vil man opleve, at jo mere velbevandret og tryg man er i alle sine følelser, jo mere kan man også lide alle farver.

Hvis du gerne vil have mere COURAGEOUS energi, men farven bare IKKE dur for dig, så kan du lege lidt med en lysere pasteludgave - fersken, eller lege med de mere brændte og gyldne farve. Fersken er mindre overvældende og de brændte udgaver har også værdier af selvværd men er mere jordbundne.
___

Tak fordi du hopper med i mit farveunivers, jeg håber det sætter refleksioner i gang, om der måske kunne lægge noget dybere til grund for dit valg af farver, som kan gøre dig klogere på dig selv.

Hvis du gerne vil holde dig opdateret om disse opslag, så tilmeld dig evt. mit nyhedsbrev, hvor jeg sender samme indhold ud. Nyhedsbrevet kommer ikke ofte, holder fokus på farver og designs og er ikke hyppige mails med salgsindhold - blot en service, så du kan få dit indhold, som du foretrækker. Du kan afmelde dig når som helst.

De bedste hilsner,

Pia

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September October November December