Er du CHARMING?

CHARMING
Denne fersken/lyserøde farve er et mix af rød, hvid og gul, som giver mange gode kvaliteter til den. Når farver er lyse bringer det en lethed og vis uskyldighed til stemningen, og det er også tilfældet her. Hvor røds energi er meget passionerede og energiske, har den lysnede udgave modsat effekt. Den sænker målbart vores puls og giver os følelsen af tryghed, omsorg.

CHARMING kan hjælpe dig med at have tillid til,
at andre nok skal passe på dig, hvis du blotter dig for dem.

Som CHARMING er du den romantiske type, og du elsker at holde hyggelige sammenkomster, hvor du rigtig kan forkæle og nusse om dine gæster. Du har en delikat sans for æstetik og har mange talenter. Du er dog ikke ærgerrig eller har de store karrieremæssige ambitioner - dine ambitioner ligger i stedet i at være noget for andre mennesker og sørge for, de har det godt - og det lykkes du med!

Du bryder dig slet ikke om aggressivitet. Hvis du oplever konflikter, forsøger du altid at mane til ro og besindelse, og du skaber tryghed omkring dig. Du er en uimodståelig charmør, som kan vinde folks hjerter med en enkelt smil eller lille blink  og du har mange hemmelige beundrere, hvilket også tilfredsstiller din indre trang til at blive elsket betingelsesløst.


Hvis du IKKE kan lide CHARMING, er du måske den rationelle type, der helst ikke vil lade følelserne løbe af med dig. Mærk efter om du tillader dig selv at mærke hvornår og hvordan, du føler dig sårbar.

Vi skal ikke alle kunne lide de samme farver, men de budskaber som farverne kommer med, kan vi alle bruge, og det er sjovt at lege lidt med, hvordan vi  får mere af den energi med os.


Hvis du gerne vil have mere CHARMING energi, kan du lege lidt med en mørkere udgave for at få mere kraft på energien, eller se på de mere dæmpede udgaver, som gammelrosa eller varm beige. De har samme lette stemning og fokus på feminint udtryk.


___

Tak fordi du hopper med i mit farveunivers, jeg håber det sætter refleksioner i gang, som kan gøre dig klogere på dig selv.

Hvis du gerne vil holde dig opdateret om disse opslag, er du velkommen til at tilmelde dig nyhedsbrevet. Du får en mail med fokus på farver og designs ca. 1 gang om måneden. Du kan afmelde dig når som helst.

De bedste hilsner,

Pia

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password