Er du CHARMING?

Posted By: Pia Bojer Larsen In: FARVER Kommentar: 0 favorite Hit: 81

Kalder CHARMING på dig? Hvis du ikke helt tør bruge den lyserøde farve endnu, kan du mærke efter om du er ved at arbejde med at vise større omsorg for andre, eller om du selv trænger til ekstra omsorg lige nu.

CHARMING
Denne fersken/lyserøde farve er et mix af rød, hvid og gul, som giver mange gode kvaliteter til den. Når farver er lyse bringer det en lethed og vis uskyldighed til stemningen, og det er også tilfældet her. Hvor røds energi er meget passionerede og energiske, har den lysnede udgave modsat effekt. Den sænker målbart vores puls og giver os følelsen af tryghed, omsorg.

Som CHARMING er du den romantiske type, og du elsker at holde hyggelige sammenkomster, hvor du rigtig kan forkæle og nusse om dine gæster. Du har en delikat sans for æstetik og har mange talenter. Du er dog ikke ærgerrig eller har de store karrieremæssige ambitioner - dine ambitioner ligger i stedet i at være noget for andre mennesker og sørge for, de har det godt - og det lykkes du med!

Du bryder dig slet ikke om aggressivitet. Hvis du oplever konflikter, forsøger du altid at mane til ro og besindelse, og du skaber tryghed omkring dig. Du er en uimodståelig charmør, som kan vinde folks hjerter med en enkelt smil eller lille blink  og du har mange hemmelige beundrere, hvilket også tilfredstiller din indre trang til at blive elsket betingelsesløst.


Hvis CHARMING kalder på dig, kan det være tegn på, at du besidder disse meget charmerende kvaliteter og giver den fuld gas med romantikken. Hvis du ikke helt tør bruge den lyserøde farve endnu, kan du mærke efter om du er ved at arbejde med at vise større omsorg for andre, eller om du selv trænger til ekstra omsorg lige nu.

CHARMINGs meget naive og følsomme stemninger kan være meget skræmmende for mange. Det kan være svært at vise sårbarhed og omsorg. Farven kan hjælpe dig med at have tillid til, at folk nok skal være blid ved dig, hvis du blotter dig for dem.


Hvis du IKKE kan lide CHARMING, kan det faktisk betyde, at du trænger til at få mere af denne energi i dit liv. At der er en del af dine sårbare følelser, du lægger låg på. Du er højst sandsynligt den rationelle type, der helst ikke vil lade følelserne løbe af med dig. Mærk efter om du tillader dig selv at mærke hvornår og hvordan, du føler dig sårbar.

Når vi har modstand på noget, ligger der oftest en sandhed der, som vi skylder os selv at kigge på. Det kan være godt at mærke efter hvorfor man ikke kan lide farven, og hvilken følelse den giver én.


Hvis du vil strikke dig mod til CHARMING
Vi skal ikke alle kunne lide de samme farver, men de budskaber som farverne kommer med, kan vi alle bruge, og det er sjovt at lege lidt med, hvordan vi  får mere af den energi med os. Oftest vil man opleve, at jo mere velbevandret og tryg man er i alle sine følelser, jo mere kan man også lide alle farver.

Hvis du gerne vil have mere CHARMING energi, men farven bare IKKE dur for dig, så kan du lege lidt med en mørkere udgave for at få mere kraft på energien, eller se på de mere dæmpede udgaver, som gammelrosa eller varm beige. De har samme lette stemning og fokus på feminint udtryk.
___

Tak fordi du hopper med i mit farveunivers, jeg håber det sætter refleksioner i gang, om der måske kunne lægge noget dybere til grund for dit valg af farver, som kan gøre dig klogere på dig selv.

Hvis du gerne vil holde dig opdateret om disse opslag, så tilmeld dig evt. mit nyhedsbrev, hvor jeg sender samme indhold ud. Nyhedsbrevet kommer ikke ofte, holder fokus på farver og designs og er ikke hyppige mails med salgsindhold - blot en service, så du kan få dit indhold, som du foretrækker. Du kan afmelde dig når som helst.

De bedste hilsner,

Pia

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September October November December