Er du CHARISMATIC?

Posted By: Pia Bojer Larsen In: FARVER Kommentar: 0 favorite Hit: 816

Kalder CHARISMATIC på dig? Hvis du ikke helt tør den, holder du måske den energi, du allerede har tilbage. Måske er du bange for at fylde for meget?

CHARISMATIC
Magenta/Hot Pink/Cerise har energien fra både rød og lilla, som gør at dens kvaliteter spreder sig bredt fra kærlighed og passion til stolthed og retfærdighed. Den energi farven udsender handler om fokus, handlekraft, respekt, frygtløshed, motivation, åbenhed og retfærdighed. Farven kan virkelig løfte dit selvværd og selvtillid, og den har en energi, der kan hjælpe med at bryde gamle mønstre eller forestillinger, der bygger på gamle erfaringer og følelser.

CHARISMATIC kan hjælpe dig med at give den gas
med ambitionerne og sætte fokus på dine drømme.


Som CHARISMATIC laver du helst kun det, du har passion for - hvis du mister passionen, skaber det ofte kaos. Du arbejder bedst med struktur, lister og planer for at undgå dette kaos. Når så passionen er der, er du ustoppelig. Du kan finde en løsning, når alt er gået i hårknude også under pres. Du sørger for at dine drømme og ambitioner bliver ført ud i livet.

Du kan lide at dit budskab kommer ud, uden at der lægges fingre imellem, og du respekterer at andre gør det samme. Det skaber en god atmosfære, hvor folk er trygge til at tale og de ved, hvad du forventer. Derfor er du også en naturlig leder eller selvstændig, og er fuld af energi og engagement og har det fulde overblik.  Der er altid for øje for det enkelte menneske, og at alle føler sig set og hørt.

Hvis du IKKE kan lide CHARISMATIC kan være du føler dig fjollet med så meget spektakel, eller det kan være du er lidt udkørt, og ikke helt orker energiniveauet, farven inviterer til. 

Vi skal ikke alle kunne lide de samme farver, men de budskaber som farverne kommer med, kan vi alle bruge, og det er sjovt at lege lidt med, hvordan vi  får mere af den energi med os. 

Hvis du gerne vil have mere CHARISMATIC energi, kan du lege lidt med en lysere eller mørkere udgave, eller se på de farver som har lidt af den samme energi som rød og lilla.

____

Tak fordi du hopper med i mit farveunivers, jeg håber det sætter refleksioner i gang, som kan gøre dig klogere på dig selv.

Hvis du gerne vil holde dig opdateret om disse opslag, er du velkommen til at tilmelde dig nyhedsbrevet. Du får en mail med fokus på farver og designs ca. 1 gang om måneden. Du kan afmelde dig når som helst.

De bedste hilsner,

Pia

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September October November December