Er du CHARISMATIC?

Posted By: Pia Bojer Larsen In: FARVER Kommentar: 0 favorite Hit: 267

CHARISMATIC
Magenta/Hot Pink/Cerise har energien fra både rød og lilla, som gør at dens kvaliteter spreder sig bredt fra kærlighed og passion til stolthed og retfærdighed. Den energi farven udsender handler om fokus, handlekraft, respekt, frygtløshed, motivation, åbenhed og retfærdighed. Farven kan virkelig løfte dit selvværd og selvtillid, og den har en energi, der kan hjælpe med at bryde gamle mønstre eller forestillinger, der bygger på gamle erfaringer og følelser.

Som CHARISMATIC laver du helst kun det, du har passion for - hvis du mister passionen, skaber det ofte kaos. Du arbejder bedst med struktur, lister og planer for at undgå dette kaos. Når så passionen er der, er du ustoppelig. Du kan finde en løsning, når alt er gået i hårknude også under pres. Du sørger for at dine drømme og ambitioner bliver ført ud i livet.

Du kan lide at dit budskab kommer ud, uden at der lægges fingre imellem, og du respekterer at andre gør det samme. Det skaber en god atmosfære, hvor folk er trygge til at tale og de ved, hvad du forventer. Derfor er du også en naturlig leder eller selvstændig, og er fuld af energi og engagement og har det fulde overblik.  Der er altid for øje for det enkelte menneske, og at alle føler sig set og hørt.

Hvis du synes, at CHARISMATIC kalder på dig, kan det være tegn på, at du besidder alle disse stærke energier og gerne vil vise dig frem. Det kan også sagtens være at den kalder, men at du ikke helt tør bruge den, og så  kan det være tegn på at du holder din energi tilbage og er bange for:

 -hvad andre mennesker vil tænke, hvis du giver den fuld gas?
-at du bliver for meget?
-at du kommer til at træde nogen over tæerne?
-at du er nødt nødt til at tage større hensyn til andre end dig selv?

CHARISMATIC er meget omsorgsfuld, og det kan godt spænde ben for at give den gas med ambitionerne. Måske det er på tide at sætte fokus på dine drømme?

Hvis du IKKE kan lide CHARISMATIC, kan det faktisk betyde, at denne energi egentlig er noget du trænger til at få mere af i dit liv, men at du måske er udkørt og ikke orker det store arbejde der ligger i at være så energisk? Når vi har modstand på ting, ligger der oftest en sandhed der, som vi skylder os selv at kigge på:

-Hvorfor kan jeg ikke lide farven? - hvilken følelse giver den mig?
-Føler jeg mig for meget eller for fjollet? - hvad er jeg bange for, ved at være for meget?
-Må jeg ikke fylde lige så meget som alle andre?

Magenta har meget feminin og moderlig energi, og det kan også være det, der giver modstand. Følelsen af modstand kan ligge som underbevidste beskeder:

-Hvis jeg er feminin, er jeg svag.
-Hvis jeg skal give omsorg til andre, føler jeg mig blottet og sårbar.
-Hvis jeg elsker, kan jeg blive afvist eller miste.

Hvis du vil strikke dig mod til CHARISMATIC
Vi skal ikke alle kunne lide de samme farver, men de budskaber som farverne kommer med, kan vi alle bruge, og det er sjovt at lege lidt med, hvordan vi  får mere af den energi med os. Oftest vil man opleve, at jo mere velbevandret og tryg man er i alle sine følelser, jo mere kan man også lide alle farver.

Hvis du gerne vil have mere CHARISMATIC energi, men farven bare IKKE dur for dig, så kan du lege lidt med en lysere eller mørkere udgave, eller se på de farver som har lidt af den samme energi som rød og lilla.____

Tak fordi du hopper med i mit farveunivers, jeg håber det sætter refleksioner i gang, om der måske kunne lægge noget dybere til grund for dit valg af farver, som kan gøre dig klogere på dig selv.

Hvis du gerne vil holde dig opdateret om disse opslag, så tilmeld dig evt. mit nyhedsbrev, hvor jeg sender samme indhold ud. Nyhedsbrevet kommer ikke ofte, holder fokus på farver og designs og er ikke hyppige mails med salgindhold - blot en service, så du kan få dit indhold, som du foretrækker. Du kan afmelde dig når som helst.

De bedste hilsner,
Pia  

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September October November December