Er du BRILLIANT?

Posted By: Pia Bojer Larsen In: FARVER Kommentar: 0 favorite Hit: 55

Kalder BRILLIANT på dig? Hvis du ikke helt tør den, kan det faktisk bunde i meget forskellige ting. Måske er du meget introvert og ikke klar til at “committe” dig så meget til andre mennesker, som Brilliant gør? - Eller du er måske den rastløse type, der distraherer dig selv, når der er for meget ro?

BRILLIANT
Denne farve er en lys blå farve med turkise toner, der bringer flere kvaliteter i spil. Blå giver stemning af loyalitet, logisk sans og tillidsfuldhed. Turkis bringer selvtillid og selvudtryk. Når farven er lys giver det meget lethed og dynamik, og kvaliteterne vil i højere grad komme ekstrovert til udtryk, end blålige farver typisk gør.

Som BRILLIANT tænker du logisk og kan lide at komme frem til rationelle løsninger. Du har stor forståelse for andres måder at se tingene på og du finder nemt en ny og spændende løsning, der også gavner fællesskabet. Du elsker at tage på eventyr - helst i dine tanker.

Din positive og hensynsfulde fremtræden virker meget charmerende på andre. Du er loyal og hjælpsom, men omhyggelig med at udvælge dine venner. Du vægter nærvær og tid til at kunne være der for dine venner, og det kræver, at du har få men gode venner. Du er meget godhjertet og forsøger måske at finde balancen mellem at gøre hvad, der er bedst for andre og bedst for dig selv?Hvis BRILLIANT kalder på dig, kan det være tegn på, at du balancerer din trang til at gå ind i dig selv med også at være noget for andre. Nogle vil finde denne lyseblå farve frisk, og for dem vil det hjælpe dem til at åbne mere op. Ser du farven som stille, så hjælper den til ro, fordybelse og tiltro til egne evner.

BRILLIANTs stemninger er meget rene og klare. Der er en uskyldighed og tillid, som kan være svær at give sig hen til. At stole på sin viden og evne til at være der for andre, når det gælder, kan give meget indre ro og tryghed.

Hvis du IKKE kan lide BRILLIANT, kan det faktisk betyde, at du trænger til at få mere af denne energi i dit liv. Måske stoler du ikke på dine intellektuelle evne? Du er måske typen med meget fysisk aktivitet, og du trives dårligt med for meget stilstand, du vil hellere danse eller måske tage ud og møde nye mennesker. Den blå farve bringer loyalitet i spil, som kan hjælpe dig til at holde alle disse nye mennesker tæt på dig, hvis du ønsker det.

Når vi har modstand på noget, ligger der oftest en sandhed der, som vi skylder os selv at kigge på. Det kan være godt at mærke efter hvorfor man ikke kan lide farven, og hvilken følelse den giver én


Hvis du vil strikke dig mod til BRILLIANT
Vi skal ikke alle kunne lide de samme farver, men de budskaber som farverne kommer med, kan vi alle bruge, og det er sjovt at lege lidt med, hvordan vi  får mere af den energi med os. Oftest vil man opleve, at jo mere velbevandret og tryg man er i alle sine følelser, jo mere kan man også lide alle farver.

Hvis du gerne vil have mere BRILLIANT energi, men farven bare IKKE dur for dig, så kan du lege lidt med en mørkere udgave eller se på grå og lysegule nuancer som har fokus på henholdsvis ro og oplysning.


___

Tak fordi du hopper med i mit farveunivers, jeg håber det sætter refleksioner i gang, om der måske kunne lægge noget dybere til grund for dit valg af farver, som kan gøre dig klogere på dig selv.

Hvis du gerne vil holde dig opdateret om disse opslag, så tilmeld dig evt. mit nyhedsbrev, hvor jeg sender samme indhold ud. Nyhedsbrevet kommer ikke ofte, holder fokus på farver og designs og er ikke hyppige mails med salgsindhold - blot en service, så du kan få dit indhold, som du foretrækker. Du kan afmelde dig når som helst.

De bedste hilsner,

Pia

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September October November December