Er du BRILLIANT?

BRILLIANT
Denne farve er en lys blå farve med turkise toner, der bringer flere kvaliteter i spil. Blå giver stemning af loyalitet, logisk sans og tillidsfuldhed. Turkis bringer selvtillid og selvudtryk. Når farven er lys giver det meget lethed og dynamik, og kvaliteterne vil i højere grad komme ekstrovert til udtryk, end blålige farver typisk gør.

BRILLIANT hjælper med  at stole på sin viden, og til at være der for andre.

Som BRILLIANT tænker du logisk og kan lide at komme frem til rationelle løsninger. Du har stor forståelse for andres måder at se tingene på og du finder nemt en ny og spændende løsning, der også gavner fællesskabet. Du elsker at tage på eventyr - helst i dine tanker.

Din positive og hensynsfulde fremtræden virker meget charmerende på andre. Du er loyal og hjælpsom, men omhyggelig med at udvælge dine venner. Du vægter nærvær og tid til at kunne være der for dine venner, og det kræver, at du har få men gode venner. Du er meget godhjertet og har måske ind imellem svært at finde balancen mellem at gøre hvad, der er bedst for andre og bedst for dig selv?


Hvis du IKKE kan lide BRILLIANT, er du måske typen med meget fysisk aktivitet. Du trives måske dårligt med for meget stilstand, du vil hellere danse eller måske tage ud og møde nye mennesker. Den blå farve bringer loyalitet i spil, som kan hjælpe dig til at holde alle disse nye mennesker tæt på dig, hvis du ønsker det.

Vi skal ikke alle kunne lide de samme farver, men de budskaber som farverne kommer med, kan vi alle bruge, og det er sjovt at lege lidt med, hvordan vi  får mere af den energi med os.


Hvis du gerne vil have mere BRILLIANT energi, kan du lege lidt med en mørkere udgave eller se på grå og lysegule nuancer som også har fokus på henholdsvis ro og oplysning.


___

Tak fordi du hopper med i mit farveunivers, jeg håber det sætter refleksioner i gang, som kan gøre dig klogere på dig selv.

Hvis du gerne vil holde dig opdateret om disse opslag, er du velkommen til at tilmelde dig nyhedsbrevet. Du får en mail med fokus på farver og designs ca. 1 gang om måneden. Du kan afmelde dig når som helst.

De bedste hilsner,

Pia

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password