ENIGMATIC

enigmaticMarineblå har udover sin introverte, intellektuelle og ansvarlige stemning fra blå også mystik, seriøsitet og power fra sort, som her bliver til en stærk udstråling af integritet, gådefuldhed, overlegent intellekt.

ENIGMATIC har et stort intellekt og tager ansvar i alle aspekter af deres liv.

Du er typen, der har et rigt indre liv og storslået intellekt - du holder af struktur og logik og din integritet er  integritet er urokkelig.

Der er roligt på overfladen, men bagved raser en tanke-tornado, der forstår komplekse begreber og teorier. Dine visioner er storslåede men fokuserer på at opnå et større mål og ikke på at høste anerkendelse. 

Din stoiske og elegante fremtoning indgyder en vis respekt hos andre, og kun få lukkes ind bag det reserverede ydre. Er man i din inderkreds, tager du stort ansvar for jeres relation og er altid retfærdig.

Hvis du IKKE kan lide ENIGMATIC, er du måske meget energisk, tager let på det meste og vil gerne omgive dig med mange mennesker.

Vi skal ikke alle kunne lide de samme farver, men de budskaber farverne kommer med, kan vi alle bruge. Her kan vi lære at være stolte af vores intellekt at tage ansvar i alle aspekter i vores liv.

Hvis du gerne vil være mere ENIGMATIC, vil den grå-blå (SINCERE) som har integritet og fordybelse eller sort (MYSTERIOUS), som bringer mystik og seriøsitet. Alle blå farver (KIND, ELECTRIC, BRILLIANT) har et vist fokus på ansvar og hensyn til andre. Grå (FAIR) har fokus på retfærdighed.

___

Tak fordi du hopper med i mit farveunivers. Beskrivelserne er tænkt som katalysator til refleksion og til at mærke efter, hvad du selv synes, du kan bruge farverne til. Måske er det i strikketøjet, måske er det ikke. Uanset hvad, håber jeg det inspirerer dig til at udforske dit eget farveunivers.

Rigtig god fornøjelse,

Pia

Relaterede Tags

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password